30e januari 2011

Så var ännu en helg slut då. Den har iallafall varit bra. Var som jag skrev tidigare ute i fredags på Oskar Linnros, tror jag hann höra en eller två låtar ungefär innan han hade spelat klart, men det gjorde inte så mycket. Efter det spelades hur skön musik som helst så jag och bästis röjde dansgolvet då istället! Riktigt rolig kväll.

Igår kväll blev det lugnt. Åkte över till Kil och vi funderade bra länge på om vi skulle orka korka upp. De andra gjorde det till slut men jag var så sleten så jag höll mig nykter istället så jag kunde köra hem. Rätt skönt och var hemma strax innan 02, nerbäddad med oboy, smörgås och O.C. Perfa!

Idag har jag bara tagit det lugnt nästan hela dagen, hängde med D en sväng till jysk och så drog vi en pizza. Sen tillbaka hem och slappa framför O.C, det ska jag nog fortsätta göra nu och sen försöka sova. Somnade nästan sittandes i soffan nyss.

Imorgon väntar en tur till Karlskoga på något lite spännande!


Jag i fredags hos Jimmy. Ser rätt galen ut med blixten!

28e januari 2011

Goddag damer och herrar som är så söta och kikar in här! Är det inte en förträffligt härlig dag? Den här dagen kunde inte börjat så mycket bättre och den kommer avslutas minst lika bra i goda vänners sällskap inne på nöjesfabriken dansandes till Oskar Linnros. Diggar inte han så värst men whatever, det blir vad man gör det till och i dehär människornas sällskap kan det inte bli annat än bra. Märks det att jag är på strålande bra humör? INGET kan förstöra den här dagen!

I onsdags gjorde jag, syster och lilla Elin en dagstur till Arvika för att jag skulle söka jobb och de följde med som sällskap. Såklart hann vi med lite affärer också och en ring och ett halsband åkte med hem. Fan vad jag har handlat på sistone, men jag mår bra och blir glad av det så varför inte? Tyvärr gick det mindre bra på jobbfronten, men vet ni? Det gör faktiskt inte så mycket. Inte idag.

Nu blir det nog ett par avsnitt O.C och bara mysa en stund innan det är dags att piffa till sig för kvällen och sen köra hårt hela kvällen, ALL IN !

Scotts - 21e januari 2011

Hahaha, jag skrattar innan jag ens börjat skriva inlägget. Men jag tänkte berätta lite om min fredagskväll förra veckan. Jag låg bara i sängen på eftermiddagen och funderade lite smått på vad jag skulle göra på kvällen, filmkväll, bio, bowling? Så skickar Millan sms och frågar om jag vill följa med henne och Sofie på Scotts som spelade på Gustav Fröding Hotell. Självklart, jag bangar ju inte en fest! Så vi drog igång förfest hos Jimmy här i stan och sen vidare mot hotellet. Det var i princip bara 50-taggare där och buggade men vad gjorde det? Vi dansade för fullt precis framför scenen och hade riktigt kul. I en paus kom basisten fram och småpratade lite och innan vi visste ordet av det hade vi blivit uppbjudna på deras rum på efterfest. Så ja, efterfest blev det!! Tror vi gav upp runt 05 på morgonen och då var Millan borta och Sofie åkte hem. Så jag tänkte att jag väntar på Millan såklart, hon var ju kvar nånstans på hotellet. Så jag stannade kvar jag också, men vid 06 får jag sms av henne att hon är hemma. Jaha, så där var jag kvar ensam på hotellet, med någon i Scotts, och kom inte därifrån förrän 10 på morgonen. Hahahah. Jag skrattar så åt vissa saker såhär i efterhand men jag lever bara en gång och den gången är NU! Jag har iallafall en ganska rolig story att berätta för barn och barnbarn sen. Det var min fredagkväll det, hur var eran? ;)