NÄ MEN JAG ÄR SÅ SVETTIG I HALSEN!

Obeskrivlig helg. Verkligen! Den har varit hur bra som helst. Fredagen blev ju som sagt jätte lyckad och jag kan ju inte säga att lördagen blev så värst mycket sämre. Nej, snarare ännu bättre! Om det ens är möjligt. Jag och Marielle hade så roligt på Nöjes och vi styrde faktiskt allting riktigt bra, (eller kanske mindre bra enligt Maaryl?). Ja ja, jag är nöjd iallafall! Inge töligt heller! Hihi. Linn vet jag inte ens vart hon höll hus, jag hörde något om Fryken?!


- "Men madde, du dricker ju inte öl!"

- "Nä, men jag är så svettig i halsen."


Maaryl skulle ta med mig ut på promenix idag. Men när jag kom hem och skulle vila huvudet så somnade jag. Sov från 15, till.. NU! Så jag slog en pling till henne nyligen, men inget svar? Hon sover nog också, sömntutan.

Idag har verkligen varit en så jobbig dag. Jobbet gick väl, slutade 14 så det var skönt. Men på vägen hem, vem möter jag? Jo, Herr A. Fan också. Men jag fick verkligen se vad jag inte saknar iallafall, så det känns väl okej ändå. Men varför?!  Sen ringer Sofie och jag får höra något som verkligen inte gjorde dagen bättre. Ja ja, en dag fick jag vara glad iallafall! Man får vara nöjd med det lilla.

Så är det med det. Innan jag lägger mig ikväll ska det finnas en bild här på mina nya klänning + ögonskugga och läppglans som jag verkligen älskar!

/M

MAN FÅR PASSA PÅ NÄR MAN ÄR LEDIG!

Oj, fredagen kom fortare än vad jag hade trott och kvällen igår blev verkligen hård. Precis som jag hade tänkt. Glömma allt för en kväll och ha riktigt jävla roligt! Och precis så blev det. Önskningar kan kanske gå i uppfyllelse ändå? Nä, blir nog mer vad man gör det till själv tror jag. Så idag mår jag inte alltför bra. Men vad finns det att göra åt det? Jo, bli lurad av Maaryl att korka upp nästa flaska och döva allt som har med ordet bakis att göra. Sen att det blir en till utekväll med nya möjligheter på Nöjes är ju bara en bonus!
Två kvällar på raken är ju förövrigt inte särskilt likt mig. Men mitt nya motto är "man får passa på när man är ledig!". Så därför får jag gå ut två kvällar på raken, hela sommaren.

Imorgon kommer det bild på min nya klänning o så. Så håll ut! Haha.
Nu är det bäst jag skyndar mig. Varje minut är värdefull och min slampkollega väntar på mig!
/M

GODMORGON!

Eller snarare god middag kanske? Inte vet jag!
Jag har iallafall vaknat till liv och ska hoppa in i duschen nu. Ska möta Mia vid ett nere i stan och handla lite. Erika var visst också med! Sen blir det direkt till jobbet. Ny tjej jag ska jobba med idag, hoppas hon är okej.

Hörs kanske ikväll, så visar jag vad jag handlat!
/M