18e mars 2013

Första dagen avklarad! Extremt lugn dag idag så jag fick ju ingen rivstart direkt. Skönt det med ! :) Så vi passade på att färga och klippa mitt hår. Känner mig som en ny människa !
Gjorde även iordning en plansch som jag hängde upp i fönstren, lite reklam för mig själv ska de va såklart. Så kom och klipp er nu :)

17e mars 2013

Söndag = ledighet! Fruktansvärt skönt. Har jobbat 6 dagar denna veckan så det satt fint med en dags ledighet. Imorgon börjar jag på salongen "på riktigt". Schema, rutiner och ett heltidsjobb! Känns sjukt bra. Men är väldigt nervös också, men jag tror det kommer gå bra. Jag måste bra tro lite mer på mig själv. Ser fram emot att lära mig nya saker :)

Somnade tidigt igår för att va lördag kväll och vaknade före nio idag! Så skönt va uppe i tid och hunnit ätit en stor frukost och tagit hand om gårdagens disk osv innan kl 11. Lugna och mysiga helger känns just nu bra mycket mer lockande än krogen.
Strax ska jag börja göra mig iordning för kalas hos storebror som fyller år imorgon. Precis lagom ansträngning idag!

16e mars 2013

Igår efter jag slutat vid ca 20.50 gick jag till lilla Sicilien där vi hade bokat bord och käkade med Daniel och en vän. Plankstek blev det! Hur gott som helst. Mysigt litet ställe också :)
Blev några cider och vi tog en sväng till biljard9an (heter de så än?) för att spela biljard men de va tyvärr fullt. Men slog oss ner ändå och avslutade kvällen med mer cider och en dagens. Perfa fredagskväll. Somnade väldigt gott sen.

Idag har jag vart uppe och jobbat några timmar på salongen. Hem och byta kläder snabbt och vidare för att jobba i LLA. Så kul med slutspel!
Ikväll var tanken bio, men vi fastnade i soffan när vi kom hem. Så vi tar det imorgon istället om vi har mer ork och lust då :) Nu blir det istället åka och handla lite, köpa med pizza hem och bara va i soffan och dricka lite vin! Inte helt fel det heller känner jag :)

Hoppas ni har en fin lördag kväll!