Lördag

Lördag idag och vår helg har börjat väldigt bra! Vår dag igår började väldigt tidigt med att köra Daniel till jobbet. Vi tog sen en runda inne på Maxi i Kristinehamn, strosade runt lite och köpte med oss frukost och lite annat innan vi åkte vidare till Johanna och Vera. Så när vi kom dit åt vid nybakat bröd tillsammans :-) himla gött! Kort därefter kom även Malin och Fabian och barnen härjade loss en stund. Tog oss en promenad vid lunch så de fick sova lite. Selma började dock hosta och det har hållt i sig sen dess, så sömnen blir återigen lite störd nu. Sedan gjorde Johanna kyckling, klyftpotatis och tzatsiki som vi mumsade i oss innan vi åkte för att hämta Daniel igen :-) Jätte trevlig dag! 

Idag har jag varit nere på stan och gjort synundersökning. Mamma var snäll och tog Selma under tiden. Haft sån huvudvärk i snart två veckor nu och får ta ipren varje dag nu för att orka med. Undersökningen visade iallafall försämrad syn så ska byta linser nu och se ifall det blir bättre. Annars får det bli vårdcentralen nästa. Nu är vi hemma hos mamma och pappa, jag och pappa slappar framför hockeyn och mamma har duschat Selma. 
Daniel kommer när som helst och hämtar oss innan vi fortsätter mot grill och spelkväll i Kil hos bästis! Ska bli så mysigt att ses. 

Imorgon ska vi nog till leklandet eller Mariebergsskogen. Vi får se!
Hoppas ni har en fin helg!

Long time no see

Nu var det himla längesen jag kikade in här! Vi har faktiskt haft ganska fullt upp senaste två veckorna. Vi har promenat med vänner, varit på Leos lekland för första gången, shoppat sommarkläder till Selma, varit på Ikea, umgåtts med våra familjer osv osv. Kommer inte ens ihåg allt men roligt har vi haft och varit helt slut på kvällarna så orken har inte funnits att skriva här :-) Men nu så. 


Denna helgen har även den varit späckad. I fredags tog jag en promenad med Selma till öppna förskolan där vi mötte Malin och Fabian. Fullt ös på lilla damen nu när vi är där, roligt att se! 
I lördags var vi på I2 marten en sväng men det fanns inte alltför mycket att titta på, Charlie fick sig en ny sele dock. Sedan åkte vi till biblioteket där vi hade en barnbok att hämta ut till S. Tog oss även en fika där, mysigt! :-) Efter det kände vi oss inte riktigt redo att åka hem så vi åkte över till Kristinehamn till Daniels moster och hälsade på. Även hans mamma kom dit. Kvällen blev superlugn hemma i vanlig ordning. 
Igår skulle Daniel åka upp till Borlänge och hämta hem massa grejer till sitt fiske. Så han frågade om vi ville följa med och i samma veva ta en runda i Kupolen. Såklart vi ville det. Så vi drog iväg igår förmiddag, kom fram strax efter 13 och letade efter någon god mat i Kupolen men utan resultat så det blev mc donalds. Ingen höjdare precis och när vi ätit klart och gick en runda så sprang vi såklart på en restaurang direkt. Så typiskt oss! 
Iallafall handlade jag lite grann och enbart till mig själv denhär gången! Wiho. 
Vi åkte sen hemåt runt 17.30 efter att ha varit i paradiset för Daniels del med fiskegrejer högt och lågt. Selma sov en del i bilen så 23 igår kväll somnade hon. Haha! Men det får bli så ibland. Hon skötte sig iallafall exemplariskt trots över 40 mil i bilen. Duktiga tjejen våran!

Idag har vi bara slappat hemma jag och mini. Varit lite sleten och har en bråkig huvudvärk som hållt i sig i över en vecka nu. Färgade ögonbrynen och fräschade till mig lite så blev det snäppet bättre iallafall men nu ikväll kom den tillbaka igen. Får kolla upp det om det inte är bättre imorgon! Denna veckan är helt oplanerad än så länge, känns ganska skönt men något kul får vi hitta på annars blir vi så rastlösa båda två. Hoppas vädret kan bli lite bättre bara! 

Nu ska jag ta kvällsrundan med Charlie, slappa lite till i soffan innan jag intar sängen. Selma sover sen strax innan 20 så tur hennes rutiner inte ruckades alldeles för mycket efter igår. 

Ha de! 

Promenader med vänner :-)

Bus på Leos lekland

Ny "haklapp" med ärmar. Nu kan hon kladda bäst hon vill :-) 

Kavat outlet

I lördags packade vi ju som sagt ihop oss i bilen för en liten utflykt. Första stoppet blev stan för att köpa oss varsin baguette innan vi tog sikte på Kumla och Kavat outlet. Det var dags att köpa skor och sandaler till Selma och då de säljs ganska mycket billigare där så tyckte jag det kunde vara roligt att göra oss en tur! Dessutom gör ju Kavat så otroligt fina skor. Och vilket ställe! Det var snäppet mindre än jag föreställde mig men ändå stort och så otroligt fin lokal med både matplats och lekrum. Blev först lite besviken över outleten men när vi började rota runt så dök det upp massvis med fina skor. Vi fick också så himla proffsig hjälp. Tror jag kommer göra en tripp dit igen i höst när Selma kommer behöva stövlar att ha på förskolan. Är det något hon ska ha så är det ordentliga skor, det kommer jag aldrig snåla på! 

Det blev iallafall ett par Kavat Edsbro (mina favoriter, vill ha dom i alla färger) och ett par Blombacka. Så fina! Vi tog även en storlek större än hon har nu så hon kan ha båda över hela sommaren.
Iallafall tog vi oss en promenad där i området också eftersom Charlie var med.
Nästa stopp blev Dollarstore i Karlskoga där vi fick med oss en del bra-att-ha saker och lite annat fint. Sedan avslutade vi med Mc Donalds och ett stopp hos Daniels moster. 

Så mysig dag med min lilla familj :-)