29e augusti

Ägnat nästa hela dagen i Kil idag! Hängt hos syster och systerdöttrarna, målat, gjort "tatueringar", sett på tom och Jerry, lagat mat, ätit och till efterrätt blev det glass! Mys :)
Åkte sen vidare till Therese och lilla Agnes och hälsade på! Gav en försenad ettårs-present till lillan :) och där var det full rulle, hon har ju lärt sig att gå. Såå goo!

Kvällen har ägnats åt en tur till Kristinehamn och tillbaka, handlat, duschat och packat !
Tror Junior är bra sugen på att följa med :)

28e augusti

Onsdag och mitten på veckan! Imorse ringde klockan tidigt, drog iväg och fick naglarna fixade vid 9. Så nu känner man sig fin igen! Vart lite renovering av mig själv denna veckan, igår färgade jag håret på mig själv och idag naglarna. Alltid kul :)

Sen har jag städat och tvättat här hemma. Låg även i soffan en bra stund på eftermiddagen och läste, det händer inte alltför ofta att jag tar mig tid för sånt! Läser just nu blondinbellas böcker, inte de bästa jag läst men i brist på annat funkar det!

Avslutade dagen med god mat och massa tjatter på Frost med mina gamla Bergvik-pinglor! Inte sett dem på år och dar så de var otroligt saknade! Nu får det inte gå lika länge till nästa gång :)

Imorgon har jag lika roliga planer så förhoppningsvis går även dagen imorgon fort och sen är det fredag, och DET har jag sett fram emot :)25e augusti

Underbar helg med mitt hjärta!
Kräftskiva och mys igår kväll.
Idag gjorde vi en utflykt till Kilsberget i Karlskoga. Köpte fiskekort och har sen stått och kastat ända tills solen gick ner. Har faktiskt lite ont i armen :)
Grillade hamburgare och korv på eftermiddagen och plockade lite bär som vi åt upp. Och såklart hade vi ju toppenväder så har njutit massvis av solen också.