Takida

Gåshud är allt jag kan säga om denna kvällen ♥ Dock hade jag kanske önskat lite fler låtar och några "gamla godingar" så att säga :) Och att de hade spelat klart redan 00.05 kändes väl lite sådär. Men de låtarna de körde och den tiden de spelade var bara magiskt! Slänger in en video på You Learn också. (ignorera Daniel som var tvungen höras precis i början) Tack världens bästa syster för en mycket bra kväll och att bjöd med mig på det här!29e januari 2012

Då var det söndag igen då! Tänkte skriva ner en liten snabb update om helgen.

I fredags var det dags för Takida äntligen. Känns som man väntat i evigheter på att få se dem. Så fredagen gick i princip åt till städning eftersom vi skulle va här på kvällen innan Nöjes. Det var jag, Mia, hennes Daniel och hans kompis Tobbe som satt här och förfestade innan. Spelade kort och hade trevligt!

Lördagen var aningens seg till en början men de var bara att kravla sig upp och göra sig iordning. Skulle till Sofie på babyshower. Väldigt mysigt att träffa alla och mycket fina presenter till lilla bebisen fick hon. Helt sjukt att hon snart är här hos oss nu och att man ska få snosa liten gosig bebis. Kommer bli förbannat sugen själv! Känns som det var nyss vi satt hemma hos Sandra och Sofie berättade den underbara nyheten ♥

Idag tog jag en lång mysmorgon i sängen. Hade ingen lust att gå upp. Sen kom hjärtat hem och nu sitter vi framför hockeyn och maten är i ugnen. Potatisgratäng och fläskfilé blir det idag, favoritmaträtten!

Hoppas ni haft en bra helg!

Skadad

En i truppen är skadad!! Buhuu! Förbannade potatisskalare att va så vass. Men fingret sitter iaf kvar och skinnflärpen som hänger under plåstret läker nog snart ihop fint. Men fan vilket litet blodbad det blev i köket, för några potatisars skull! Men tur jag hade min man, som plåstrade om och tog över skalandet. Detta ska jag nog göra om fler gånger :)