28e april 2012

Godeftermiddag! :) Igår kväll hade vi mammadotter kväll igen. Jag, Angelica, Millan, Sofie och deras mammor samlades här hemma hos mig. Åt lite småplock, lyssnade på musik och drack innan vi tog oss ner mot stan och Tempel för att ta ett glas! Sen rullade vi vidare mot Pitchers där vi gick in på Röda Rummet och drack lite för mycket medans mammorna åkte hem. Såklart blev det också en del dans och träffade på lite kända ansikten, sånt är alltid kul :)

Idag var det väldigt segt att vakna dock, men det var det värt! Tequilan igår kunde kvittat men blir man bjuden måste man ju dricka. Haha. Ikväll vet jag inte vad som händer än riktigt, något spontant kanske eller hemmamys? Vi får se.

Hit the gym

Vissa dagar blir man lite sådär extra stolt över sig själv! Satt här hemma och hade tråkigt och kom på att jag kan ju dra till gymmet. Motivationen var väl inte den bästa men med lite bra musik innan jag drog så kändes det bättre. Och MINA BEN ÄR MOS NU! Fyfan, tar mig knappt uppför trappen här ute utan de är helt döda. Så det gick helt okej idag, hade lite för lite energi bara för hungern dök upp under tiden jag körde.

Men klart stolt att jag drog iväg istället för att sitta hemma som en soffpotatis! Saknar dock fortfarande en träningskompis litegrann.

26e april 2012

Hemma efter en lite flängig dag! Gjorde först ett ärende och hämtade mamma, hann hem och sen vidare ner på stan för ett annat ärende innan jag mötte upp Sofie! Sen hem igen och hade en klippning innan vi drog vidare till lager157 för att kika lite kläder men hittade inget idag. Var väldigt mycket utplockat. Så hade ju Stadium öppning idag så tog ett varv där inne också och kikade men va sjukt mycket folk, men såg lite träningskläder och en jacka jag skulle kunna tänka mig :)

Nu sitter jag som sagt hemma igen. Funderar på att göra mig mat. Kanske är dags att göra det nu när jag inte stått och lagat mat vid spisen sen i lördags. Men... nä, har ingen lust idag heller.

Har haft en del klippningar senaste dagarna faktiskt på tal om inget. Två i tisdags, två igår efter jobbet och en idag. Kul när folk hör av sig och vill att jag klipper liksom. Även fast jag börjar tröttna lite smått på de så är de alltid kul när folk blir nöjda och lite extra cash är välbehövligt.

Imorgon är det fredag och jag längtarrrrrrr dit. Kommer bli en toppenkväll! Sen längtar jag till söndag.