BOWLING & MAT

Jag är heeelt slut idag. I skolan har vi haft permanentrullning på tid idag. Skulle se hur långt vi hann på 30 min. Jag blev godkänd! Sen fick vi fortsätta rulla utan tid. Eftermiddagen blev klippning igen, diagonalt framåt, Vicotria Beckham frisyr för er som inte förstår. Riktigt kul. Gillar sån frisyr ja. Kanske vore något för mig? Får fundera.
Sen gick vi och bowlade efter skolan. Gick väldigt dåligt men jag var glad ändå. Var kul att bara göra något. Och vad kan man förvänta sig när jag inte bowlat på säkert över 2 år? Efter det gick jag och två till och åt. Dom andra bangade eller satt kvar vid bowlingen och drack. Men jag var så hungrig så var mer sugen på mat. Nachips de luxe blev det. Sjukligt gott. Goding ringde mitt i allt också, alltid en trevlig överraskning när han gör det.


Sen får jag inte glömma att jag fick fint karlstadbesök på lunchen idag. Christian, Björn och Manne hade varit i Göteborg under natten och hälsade på mig på skolan på vägen hem. Jätte kul. Saknar dom!

Fick reda på att en tjej i klassen hade varit med om en allvarlig bilolycka imorse också. Hon hade tydligen voltat med bilen men "stannat" precis innan vattnet. Ambulanspersonalen sa att hon hade haft änglavakt. Hon som jag åt med för någon vecka sen. Så hemskt. Ryser i mig när jag tänker på det. Allt kan verkligen hända. Även mig.


Sen kom jag hem iallafall runt halv åtta och satt i duschen hur länge som helst. Höll på att somna. Sen gjort läxan, packat och diskat. Nu ska jag krypa ner, ögonlocken är tunga och sängen ropar på mig.

Godnatt då.

DU SNURRAR MIN VÄRLD

Vilken snurrig dag! Eller eftermiddag iallafall. På förmiddagen klippte vi snedlugg, inklippt mot ansiktet på ett konstigt sätt och jag klarade det inte en enda gång på över 2 timmar. Då var jag inge nöjd. Men nästa gång ska jag! Det har varit en sån där dålig "klippdag" som lärarna säger kommer. Då inget går rätt. Sen klippte vi herrar på eftermiddagen, klippte lika längder och jag stod där och undrade om jag hade gjort det här förut för jag fattade ingenting. Så tänkte jag att förra onsdagen klippte vi ju planform, så nej jag hade nog inte varit med. Men sen sa dom att vi klippte det i måndags, hm, hjärnan började snurra ännu mer. Sen kommer jag hem och läser i min blogg att jag visst gjort det i måndags. Fattar ingenting jag, börjar bli lite mycket åt hjärnan nu tydligen. Men nu har jag rett ut allting så nu är jag back on track igen. D trodde det var för jag tänkte för mycket på han sa han när han ringde och väckte mig förut. Ja, mycket möjligt! :)

Nu ska jag koka mig korv. Gottis!
"Jag hatar när man är sådär sugen och man inte får upp den". Det har jag fått höra ända sen jag sa det idag. Kul att man kan underhålla men det var ju inte riktigt menat så!
Imorgon efter skolan ska vi gå och bowla halva klassen och sen äta efteråt dom som vill. Det ska bli trevligt, var ett tag sen jag bowlade så jag kommer nog va rätt ringrostig. Sen får jag gå hem och packa! Hur gött? Mys på fredagkväll blir.

Edit; Jag måste ju bara berätta också att igår skurade jag HELA badrummet. Skinande ren blev den. Och nu har jag precis dammsugit och städat hela lägenheten. Ville bara berätta det eftersom en del hemma tror att jag bor jätte stökigt och äter på sibylla varje dag. Men jag lagar faktiskt mat varje dag, ibland riktigt god. Men det kommer ni aldrig få veta eftersom ni alltid har bett mig hålla mig undan köket! Mouha. Nu har jag iaf bytt om till mjukiskläderna, tvättat bort sminket, satt upp håret i en boll på huvet, satt mig i soffan och ska sätta tänderna i min korv och dricka mitt is te. Mums.

LIKA LÄNGDER

Idag har varit en ganska okej dag ändå. Förutom imorse, hängde inte med så mycket på färgläran så jag får plugga imorgon istället. Polisen ringde iallafall två gånger vid lunch. Efter det kändes det lite bättre och då skulle vi klippa. Lite mer avkopplande och roligt. Klippte lika längder idag. Lite svårt men jag fixade det första gången. Får väl se hur det går nästa gång.

När jag handlade förut förresten hittade jag ice tea påsar som man ska hälla i en liter vatten. Visste inte att det fanns. Så det köpte jag och blandade iordning när jag kom hem och i med isbitar. Blev väldigt gott och smakade såå utomlands. Köpte grönt te också med vanlijsmak. Skoja inte att det va gott. Va så frusen förut så det satt fint i kistan.

Jag har ingen fantasi eller särskild lust att skriva just för tillfället.
Trots allt så är jag så glad just nu för att du mår bra och att du snart är i min närhet igen. Snart och snart, drömma går ju.

Puss.