BRANÄSVIDEO

Såhär såg det ut i Branäs när Daniel skulle hoppa.
Ångrar att inte jag gjorde det men jag var för trött för att åka upp en vända till.. Vi säger så iallafall ;)
Nej men det hade varit roligt att testa men det får bli nästa gång!


DAGENS PLANER

Idag är en såndär himla bra dag! Jag vet inte varför, men jag mår riktigt bra och känner mig på topp.
Hur skönt är inte det?

Just nu sitter jag och myser lite i soffan med en drömmande katt bredvid mig. Tassarna springer i luften och det rycker i morrhåren. Faktiskt ganska roande, för han ser så himla rolig ut. Han är rätt speciell den där katten..

Strax ska jag dra mig ut en sväng för att åka ner på stan och  bara gå runt och kika lite. Vore ju kul om jag kunde hitta något för mitt presentkort på Vila som jag fick i julklapp faktiskt. Efter det blir det en tur till mataffären, behöver fylla kylskåpet igen, det ekade ganska ordentligt i det när vi kom hem igår.
Det är väl dagens planer än så länge.
Han har sin egna stil våran lilla misse.

HOME, SWEET HOME

Vi är hemma och vi lever! Inga brutna ben eller liknande, hihi.

Det har varit hur skönt som helst att vara borta ett litet tag. Tisdagen spenderades i Branäs och det var en kanondag verkligen. Riktigt mysig! Det kommer ett litet klipp därifrån så småningom..
Onsdagen snöade det ganska mycket men vi tog oss en tur ut i skogen ändå för att leta efter en sjö. Tog ganska lång tid och vi åkte långt upp i skogen innan vi hittade ett litet tjärn. Så där stannade vi till och pimplade ett tag. Daniel drog upp fisk efter fisk, ganska små aborrar dock, medans jag inte fick en enda. Jag är nog inte menad till att fiska. Jag för bara otur med mig tror jag. Sen började det snöa ganska ordentligt så jag blev frusen ganska fort. Så vi grillade en varsin korv framför brasan innan det var dags att åka tillbaka till stugan. När vi kom dit satte vi oss och grillade några korvar till framför brasan där istället, lite varmare så. Mysmysmys :)

I övrigt har vi bara tagit det väääldigt lugnt, gosat i soffan, sett några filmer, spelat tv-spel och gosat lite mer i soffan.