Hemklickat!

Har ett tag varit sugen på att testa skugga att fylla i ögonbrynen med. Idag hittade jag en på Nelly som hade fått bra recensioner som bara kostade 59 kr och eftersom jag hade 50 kr i rabatt betalade jag bara 9 riksdaler. Och gratis frakt på de. VÄRT! Kändes nästan lite löjligt när jag skulle betala. Nu återstår bara att se om den är så bra som den verkar och om detta är något för mig. Vad tror ni?

30e mars 2012

Nässpray, snyta sig, nässpray, snyta sig, nysa, snyta sig, nässpray... Spännande dag jag har va? Ungefär det som händer här hemma idag. Och lite film och tv-tittande. Måttligt uttråkad just nu. Men om mindre än två timmar nu är det iallafall hockey. Något att se fram emot, yey. Får iallafall sällskap några timmar snart innan jag blir ensam igen som jag har varit hela dagen. Kuuul fredag. Verkligen. Hah, känner ni ironin?

MÅSTE bli frisk tills imorgon! Att bli sjuk nu kom inte lägligt!

Har åtminstone roat mig med liiiiiite shopping. Och lägg märke till lite. Slänger in bild på mitt fynd snart! Behöver en dusch också. Och städa lite. Men ork? Någon som vill tjäna en slant?

29e mars 2012

Började denhär dagen med ett möte så nu är allt klart med jobb inför sommaren! Känns gött. Alldeles för långt dit bara. Men hoppas de går fort!

Sen har vi senaste dagarna grejat med båten inför sjösättning. Hämtade en ny motor i Västerås i måndags. Så idag efter mötet åkte jag för att greja det sista och idag skulle även motorn sättas på båten. Men vaknade lite förkyld och tjock i huvudet imorse så nu när jag var ute förvärrades det väldigt fort. Så fick bli avsläppt hemma och ligger nu nerbäddad i soffan och ska se en film och vila en stund. Vi hann iallafall klart med allt utom motorn så det är hjärtat iväg och pysslar med nu. Så fort han är klar måste vi iväg och handla. Behöver nässpray!! Får typ ingen luft just nu. Men men, får bli lite godis och glass så länge så klarar jag mig nog!