30 september

Provar skriva ett inlägg från paddan nu, verkar ju funka bra :)

Sovit ungefär halva dagen idag. Försökte ta mig upp i hyfsad tid så jag kan ställa tillbaka dygnet ! 
Nu ikväll har jag varit iväg till sats och kört cycling pulse, första gången för min del. Var riktigt kul faktiskt och jäkligt jobbigt, svetten dröp! Men de är bara gött! Cyklade sen hem till mamma och fick lite mat i magen innan jag cyklade hem, duschade och nu sitter jag nerbäddad i sängen och ser på tv. Börjar dra lite i ögonen så ska bli skönt att sova om en stund. Sååå sköönt med ledig natt!29e september

Så var det söndag då! Visserligen är den snart slut. Sov till ca 15.30 efter en jobbnatt, halvt släpade mig upp och sen fick jag sms av L som frågade om jag ville med och träna på Friskis. Snabbt som attan slängde jag i mig mat, svirade om till träningskläder och drog iväg på ett sjuhelvetes benpass och lite axlar. Helt mör i benen.
Passade ju alldeles utmärkt då jag även jobbar denna natt och springer i trappor och in och ut i bilen. Pust! Inte helt genomtänkt kanske, men äh. Känns gött. Nu inväntar jag bara träningsvärken. 

Nähej dags att ge sig ut i kylan och mörkret igen.. Baaaara 7 och en halv timme kvar nu! Sen är jag ledig två dagar! 


27e september

Åkte en sväng till Bergvik förut för att bara inhandla lite alkohol. Blev ett aaaningens dyrare besök än så. Kom nämligen därifrån med en iPad 4 också! 
Velat ha en ett litet tag nu och idag slog jag till. Än så länge är jag nöjd :) 

Ikväll har vi myst hemma jag och mitt hjärta! Egentligen hade vi planerat utgång men kände att en hemmakväll passade bättre. Inte helt fel det heller! Tända ljus, god mat, cider, godis, idol...
Sämre kan man ha det :) 
Imorgon lämnar han mig i två dagar och jag ska back to work!