Söndag

Så var helgen över och ny vecka står för dörren. Vi har haft en riktigt lugn helg (ovanligt va?). I fredags hoppade vi på bussen ut till Bergvik för en fika med Sofie och Alice. Strosade sen runt lite innan Daniel kom och vi veckohandlade. Åkte hem och gjorde egen pizza och slängde oss i soffan. 

Igår åkte vi på en visning för POMPdeLUX vårkollektion. SÅ mycket fina kläder! Hade kunnat handla ihjäl mig, men höll mig till två ganska enkla basplagg och ett par shorts till sommaren till S. Får visa när det kommit på posten. Sen var det hockey på tv hemma som gällde och tacos innan mellon. 
Idag fick jag lite sovmorgon och sedan har D och S varit iväg en sväng så jag har myst här hemma helt ensam. Saknade dom massor men skulle ljuga om jag sa att det inte var skönt att få vara bara jag en liten stund. Man skaffar ju inte barn för att få vara ifred men ibland är det skönt att vila kropp och öron :-) 
När de kom hem hoppade jag och Selma in i badet/duschen och när vi kom ut stod pannkakor på bordet, så gott!

Nu ska jag sova. D är ju uppe mycket tidigare på morgnarna just nu så det har gjort att vi fått mycket bättre dygnsrytm och kommer i säng tidigare, himla skönt faktiskt. 
Natti på er ♡

I brist på bilder bjuder jag på denna på Selmas fina servis hon fick när hon döptes, från Done by Deer!

Husdrömmar!

Jag har länge, länge i perioder drömt om hus och spanat lite extra på hemnet men nu senaste veckan har det verkligen eskalerat. Jag är inne på hemnet minst 10 gånger per dag, uppdaterar, tittar, drömmer.. Jag är SÅ redo för hus! 

Det finns två hus jag hade fastnat lite extra för men igår dök verkligen det huset upp. Ett lite mindre hus, perfekt för oss att börja med. Dessutom vitt. I trä. Åh! Tittat på det säkert 20 gånger sen det kom ut, planerat vad jag skulle vilja ändra om och hur jag skulle möblera. Man blir knäpp när man verkligen vill ha något! Och jag vill verkligen flytta. Nu!! Helst igår. Jag har sagt det förr men jag spyr på hyreslägenhet, 3 trappor upp utan hiss. Tråkiga tapeter och fula plastmattor. Det kliar i fingrarna på mig att få greja. 
Jag hoppas så att det snart är vår tur att uppfylla husdrömmarna!


Idag har vi varit ute i solen en del jag och lillfjärten. Promenerat och myst! Ikväll har vi sett hockey, badat och nu sover hon. Hoppas hon får sova ostört hela natten nu. Hon har inte ätit så bra på dagarna nu pga tänderna och velat äta lite på natten istället, vilket hon slutade göra för kanske.. 2 månader sen? Så vi har varit lite trötta på dagarna här både jag och S. Men hon kämpar på bra ändå och är så duktig trots att det förmodligen gör ont och kliar massor! 

Nu ska vi äta lite toast i soffan och se på tunnelbanan. Sen laddar vi upp för fredag med allt vad det innebär :-) 


Första tanden och jobb!

För ungefär en vecka sen skymtade jag något vitt i Selmas mun, kände efter och jodå, första tanden hade spruckit upp. Vi hade två lite kämpiga nätter i samband med det, hon vaknade mycket och var ledsen. Sen vände det och hon var sitt glada jag igen. Idag var hon återigen lite gnällig och åt dåligt till frukost och lunch. Kände efter igen och då har även tand två spruckit upp. Stackars liten, hon har det minst sagt lite kämpigt just nu med dessa bissingarna. Trots lite ledsamheter emellanåt så tycker jag ändå hon håller humöret uppe och är så duktig, våran stora tjej! Nu hoppas vi det lugnar ner sig lite innan det dyker upp fler tänder. 


Nu sitter jag på jobbet och har långrast. Jobbar 14-23 idag så mormor fick hoppa in och agera barnvakt några timmar tills D kom hem. Stack iväg och jobbade några timmar igår kväll också. Skönt med lite extra pengar! 

Måste visa Selmas första par skor jag inhandlade för några veckor sen inför våren. Börjat fylla på vår-garderoben lite nu. Hon kommer bli så fin och tuff så. Ska visa lite mer bilder så fort jag fixat det! 

Nej, en timme kvar på rasten. Sen åker jag hemåt och tar natten. Saknar mina hjärtan där hemma nu ♡