31e juli

Jobbat 7-14 idag, hem och dammsög, tog en powernap, sålde mitt köksbord och drog sedan mot Kil för att klippa systerdöttrarna! Efter det hoppade vi studsmatta och åt korv. Sedan slängde jag mig raklång på soffan och fick pedikyr av minstingen. Blev så fint sååå ;)

Fick mig ett gott skratt också när jag hjälpte E på med blöjan och hon började förklara för mig hur jag skulle göra och hur den skulle sitta. Så sa jag "jag vet, jag har också haft på mig såna här en gång i tiden". Då tittar hon på mig med jätte stora ögon och sa "har du? Var det Daniel som satte på dig dina blöjor?" Hahaha. Och sen att förklara att jag inte kände honom på den tiden var inte så lätt. Lilla gosingen, hennes kommentarer är svårslagna!

30e juli

Denna lediga tisdag har inte bjudit på mycket action. Orkade mig inte upp ur soffan förrän på eftermiddagen och åkte till Sandra på fika och tjöt. Gruvligt god rabarberpaj hade hon gjort, med vaniljkräm och hallon till. Duktiga du :)

Hem och myste lite framför en film på tvn och nu är det dags att slå igen. Jobbet kallar 6.45 imorgon.

Och som en liten parantes kan jag tillägga att jag är så trött på att vara trött. Kronisk trötthet stämmer väldigt bra in på mig just nu.

Ny fiskelåda!

Äntligen har jag köpt mig en egen fiskelåda. Och såklart är den rosa!
Kommer matcha så fint med mitt spö.
Har redan börjat fylla på med lite saker, men mer ska det bli :)

HUR FIN?!