BOOORLÄNGE

Kvällen igår blev bra. Inte riktigt som planerat men vad gör det. Kul med lite variation ibland också kanske, Ankan finns ju kvar!

Imorgon ska jag åka till Borlänge med Millan för att sitta modell åt Angelica. Bli klippt och färgad är ju inga fel. Blev lite i sista minuten som det planerades men det ska bli riktigt roligt. Så inatt blir det minsann ingen sen natt, ska åka redan klockan 09 imorgon. Så nu måste jag packa upp allt som jag har haft hos Magnus under helgen, blev en del som jag släpade dit, och sen packa om.

Laddar ner nästa Gossip Girl avsnitt nu, så det tänkte jag se sen när jag är klar med allt innan jag slocknar!
Natti!

LÖRDAG KVÄLL, SUP & SVÄLJ!

Igår kväll var Angelica här. Vi hade movie-night tills jag vet inte hur länge inatt, tror jag tittade på klockan senast 04.30 någongång. Såg på Tjenare kungen och Bert, haha skräll! Sen blev det lite Jerry Springer innan vi stängde våra gröna/blå.

Men ikväll är det fessst, ikväll ska vi korka upp. Eller, det har vi redan gjort. Fast på varsitt håll. Angiie och AB kommer när som helst nu iallafall, sen blir det Ankan! Woho. Jag är taggad!
Köpte förövrigt ett läppförstorande läppglans idag. Känns som myror som springer i läpparna men fan så snyggt det är. Får tacka Angelica för det fina tipset!

Nej.. Nu har jag inte tid längre.
Puss

FÖRÄLDRAFRITT!

Nu sitter jag här.. har installerat mig i brorsans lägenhet. Ska bo här under helgen medans han och Jessica är i Skåne på dop. Rätt gött faktiskt, lite mer fri och kan göra vad jag vill. Men klart det är lite långtråkigt när man är ensam också.. Men imorn kommer Angelica hem. Då får jag sällskap igen. På lördag är utgång planerad också, kanske förfest här! Får se, men hemskt roligt ska det bli iallafall. Sitter och tittar på The holiday just nu, ganska mysig film. Ska titta klart på den, sen blir det nog sängen. Den stoooora sängen. Med missen.


Godnatt alla pärlor där ute!