NY BLOGGDESIGN

Har suttit och pillat lite på bloggdesignen idag. Är inte riktigt klar än, men det får duga så länge. Vad tycker ni?

Nu ska jag ta tag i köket som ser ut som fan och sen åka och handla så jag kan göra lite mysigt tills Daniel kommer hem från jobbet ikväll.

Funderar även på att klippa mig lite snabbt.. Får fundera lite till medans jag fixar köket.
SHOPPING

Hann knappt sitta vid datorn igår, jobbade till 16 och sen åkte jag i princip direkt mot Kil till syster och Daniel. Sonja, Kristin & Markus kom också dit så spelade vi buzz allihop.

Idag ringde klockan tidigt igen, över till Kristinehamn och skärgården för att ta premiärturen med båten och fiska lite. Fiskandet gick inget vidare idag och när vi kommer in till bryggan upptäcker vi att våran båtkärra är snodd. Kul. När ska folk lära sig skillnaden på mitt och ditt?

Här Kristin kommer iallafall bilderna jag lovade. Ingen direkt bra kvalité på bilderna för jag tog med mobilkameran idag. Orkade inte rota fram digitalkameran.


Bild 1. Vasen jag köpte, hade en liknande innan men den gick tyvärr sönder. Blommorna fick jag i födelsedagspresent av Sonja.
Bild 2 & 3. Hängväxten i plast och krukan som pryder vårat badrumsskåp.
Alltihop är köpt på Boulevard.


Nya skorna. Mycket snyggare på! Köpta på Bergqvist skor.


Nya tröjan. Verkligen skitdålig bild men ni ser på ett ungefär iallafall & jag är skitnöjd!
Från Nelly.com, såklart. Handlar nästan ingen annanstans känns det som.
TRÖTT TRÖTTARE TRÖTTAST?

Sveriges tröttaste tjej. Det måste nog vara jag just nu det. Halv sju imorse satt vi i lastbilen efter alldeles för lite sömn. Jag ska faktiskt ta med mig datorn till sängen och titta på någon film eller webb-tv nu och sen ta natten. Imorgon ska jag upp till mitt egna jobb.

Fått önskemål om bilder på de nya sakerna jag köpte igår och det är klart jag kan fixa det. Men det gör jag imorgon! Ska fixa länkningen lite bättre då också, blev fel igår och jag var för trött för att sitta och pilla. Men bättre än inget så länge iallafall. Känns som jag bara är trött nu för tiden, men det är väl så när man börjat gå upp tidigt på morgonen varje dag.

Godnattkramar.