31e december 2011

Ville bara kika in snabbt och skriva ett inlägg på årets sista dag. Hoppas ni alla får en bra sista kväll på detta året och en ännu bättre start på 2012. Ta hand om varandra där ute <3

Min nya signaturdoft

För ett par dagar sen beställde jag hem denna parfymen - Rihannas nya. Tänkte köpa den för mina julklappspengar men så var den slut i stan och skulle inte komma in på ett bra tag. Och jag har ju älskat och suktat efter denna sen första gången jag luktade på den i höstas. Så efter lite googlande hittade jag den till ett mycket bra pris.

Lätt min favorit i hyllan just nu :) Dessutom håller den väldigt länge och försvinner inte så fort man går ut typ! Mycket nöjd tjej!

30e december 2011

Hej! Det blev inget jobb för mig idag, mådde inte riktigt bra när klockan ringde imorse så nästan hela dagen har tillbringats i sängen. Nu har jag förflyttats till hjärtats soffa där vi precis avnjutit fläskytterfile och potatisgratäng framför hockeyn som håller på just nu. 2-1 efter en period.

Allt är iallafall fixat och förberett inför morgondagen. Bara min klädsel som är lite oklar, men så är det ju nästan alltid :) Tror iallafall det blir mitt första nyårsfirande på väldigt länge som jag inte kommer bära klänning. Bara hoppas jag vaknar piggare imorgon!