HALO

Sitter och lyssnar på min och Daniels låt om och om igen nu. Tittade på videon också och det gjorde ju inte saken bättre. Den är så himla fin den också, särskilt mot slutet. Varför sitter man och plågar sig själv såhär?

Jag älskar dig! ♥ det gör jag verkligen.


Beyoncé - Halo

TROLLIS!

Då var man tillbaka i Trollhättan igen då. Själv den här gången. Känns ju sådär kul. Åkte igår kväll till och med. Daniel åkte iväg på jobb så det var lika bra. En natt mindre än jag räknat med men vad gör man. Kom hit ganska sent, la mig i den tomma sängen och pratade lite snabbt med han innan det var dags att sova. Någon tår rann nerför kinden där emellan också. Men det är nog lite nyttigt att vara ifrån varandra också, fast inte såhär jäkla länge. Men jag hinner ju verkligen känna vad saknad han är och vad mycket han betyder för mig.

Idag i skolan har alla grupper fått göra iordning en modell från sitt årtionde vi redovisade om i fredags. Det var himla kul faktiskt. Jenny sminkade vi blek och lockade håret. Sen blev det fotografering av en riktig fotograf. Sen blev det ett litet klassfoto där med. Kul! Han skulle skicka skivan med bilderna så fort dom var klara. Blir kul o se!
Fick gå hem redan vid 13.30 idag också så det var inga fel. Gick hem och solade en timme utanför här, fruktansvärt varmt idag, sen sov jag lite och drog med mig Jessica till Överby efter det (typ som bergvik fast bra mycket större).

Imorgon är jag receptionist igen. Rätt skönt med en lite slapp dag till :)


Jenny från 1900-talet


Malin från 1970-talet

Behöver jag säga att vi har kul i skolan? Haha. Fler bilder kommer upp på bilddagboken lite längre fram!
Nu blir det mat och dusch!
Hejdoo.

ALLT OCH INGET!

Back in Värmland.

Den här veckan har gått hur fort som helst. Jag har ju haft Daniel hos mig så det förklarar nog saken. Annars har jag haft min första permanentkund den här veckan och vårat arbete i stilhistoria är äntligen redovisat. Våran grupp hade om 1900-1910 talet. Sen fick vi lyssna på olika grupper ända fram till 1980. Rätt kul att höra om hur frisyrerna, sminket och kläderna förändrades.

Känns så konstigt att skolan snart är slut. Men det ska bli skönt att flytta hem igen faktiskt. Även fast jag känner mig mer och mer hemma där nere nu. Men det ska bli skönt att slippa sakna alla och kunna åka till någon lite närsomhelst utan att det ska krävas så mycket planering. Fast jag kommer sakna Trollhättan, det kommer jag.

Den här helgen blir iallafall lugn igen. Åkte ut till Sara en sväng igår och lämnade en 20-årspresent. Hon hade ju bjudit på tårta och förfest men jag hade tyvärr inte tid att stanna. Hann träffa Mia, Daniel, Matilda och lilla Elin också. Idag ska vi till Daniels föräldrar och sen till en kompis till han och äta fisken som han fick under veckan nu som han var hos mig. Ikväll ska han jobba och jag ska bara umgås med mamma under tiden. Vi tänkte dricka lite vin och bara umgås. Kanske var prat på att åka till Hammarö och dricka där men det blir nog hemma istället. Jag är sugen på bastu och våran kära massagedusch, det saknar jag!

Och imorn kväll ska vi till Mia och Daniel och spela tv-spel. Sen kommer Sonja och Rickard dit också. Kul!


På måndag morgon är det dags för mig att åka neråt igen... ensam. Hur länge sen var inte det? Jag har fått träffa Daniel varje dag i över 3 veckor då. Så nästa vecka kommer bli kämpig. Saknar han bara jag tänker på det så jag ska krama lite på han nu innan jag ska fixa frukost. Sen ska jag bara njuta av helgen och hans närhet.

Ha det!