Valborg!

Ikväll är det som sagt valborg & jag ligger faktiskt bara hemma. Jag är ju sjuk så inte så mycket att välja på, men jag mår mycket bättre så imorgon blir det karaokefest! Jag får "fira" och ha mitt roliga då istället. Inte för att det är något särskilt att fira.

Förövrigt så är min balbiljett  fixad! SötSofie kom imorse innan skolan och hämtade pengar så hon fixade den! Tack hjärtat.

Tv:n blir nu och umgås med de här hemma, de åker ju bort imorgon. Ensam hemma hela helgen, hur ska det gå?

image15

Snygg bild på mig va?


Trevlig kväll allihop!

Bara ligger & ligger!

Ja, i stort sett det enda jag gör. Jag ligger i min säng dag ut och dag in med ett sugrör i munnen. Mamma och pappa springer med cola, vatten, yoghurt, smörgås, kakor.. allt för att få i mig något.

Jag måste ju få min balbiljett betald också innan imorgon. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det? :/ Blir väl ingen bal för mig.

Nu ska jag se ännu mer på tv. Kan snart tv-tablåerna utantill.

Ännu mera som inte blev

Mina två dagar på praktiken är nu också inställda!
Men jag var faktiskt där idag. Men när jag kom var hon snäll och sa att jag inte behövde komma imorgon dom där timmarna utan att jag skulle klara mig ändå. Snällt! Men efter tre timmar där började jag må väldigt dåligt, trodde jag skulle svimma bara när dom stack en i fingret. Det är ju inte likt mig. gick och var svettig hela tiden och var snorig. Till slut sa hon åt mig att gå hem för hon såg väl på mig att jag inte var frisk än! Så det var skönt. Ska bara dit imorgon och få alla papper ifyllda. Sen är min praktik slut!
Sovit någon timme och kollat på madicken sen jag kom hem. Får se om det blir skolan imorgon eller inte. Halsen börjar krångla lite igen. Jag som trodde att det hade blivit bättre idag, men icke! Att jag aldrig kan bli frisk!

Nu sitter jag och mamma och kollar på Benknäckargänget på trean, inte sett den förut, men verkar inte vara så mycket att se faktiskt! Får se om vi drar på någon rulle istället :)