ÄNTLIGEN!

Äntligen är jag tillbaka i Värmland och är Karlstadbo igen! Känns underbart. Så skönt att kunna träffa min familj och mina vänner igen lite när som helst. Och att jag dessutom får träffa Daniel varje dag nu är guldvärt. Vi klarade det älskling!
Men det kändes väldigt konstigt att inte gå upp och åka iväg imorse..

I fredags då, blev ett par timmar i skolan. Pratade med lärarna om hur alla prov hade gått. Sen fick vi våra Hårolog-aspirant diplom och blommor. Gick iväg och åt på en mysig restaurang sen hela klassen. Har aldrig ätit så gott på en restaurang nån gång tror jag. Sen var det dags att säga hej då. Mycket tårar rann nerför allas kinder och massa kramande och lycka till. Kommer sakna skolan och tjejerna så himla mycket. Men det var inte sista gången vi sågs. Det har varit dom roligaste och snabbaste 5 månaderna i hela mitt liv. Och jag är så himla nöjd över mina betyg. 

Kom hem och fick blommor och present av mamma och pappa. Sen till Daniel och fick present av han med. Goding! :)
Blev en lugn kväll ändå. Daniel skulle jobba, så jag åkte till Sonja som var barnvakt till Matilda och Elin. 

Lördag blev det Munkfors för att fira morfar som fyllde 85 år! På kvällen hade jag bjudit hit Sonja och Rickard. Daniel också såklart. Så vi grillade och åt här ute på terassen. Mysmys. Sen åkte jag med dom till Kil medan Daniel skulle jobba igen och lärde Rickard spela Viva Pinata. Sen hem och spelade lite själv innan Daniel kom hem. 

Igår åkte vi till Bergvik en sväng och mötte Mia och Daniel. Sen åkte vi ut till Skoghall och spelade minigolf allihop + Ellinor. Tog två timmar så det var rätt varmt på slutet. Men färg fick man :) Sen tog vi båten och åkte ut och fiskade i kvälls solen. Men jag kanske ska påpeka, att jag INTE fiskade. Inte än så länge. Jag tittar mest på till en början.. 

Ikväll är han ute själv medan jag är hos mamma en stund. Har solat lite här men ska snart dra mig nu. 
Hörs da!
 

I DID IT!

Imorgon är det dags för herrprov. Börjar ju bli lite nervös nu. Men jag intalar mig själv att jag kan det där och kommer gå in och göra mitt bästa. Mer än så kan jag inte göra!
Problemet med herrmodell löste sig idag också, i sista sekund. Kilade in på fruktaffären och frågade om han ville klippa sig. Så fick det bli när ingen annan kunde :)

Efter skolan åkte vi 5 tjejer ur klassen till Uddevalla. Vi skulle till Torp (köpcentrum) och kolla lite. Gjorde ett stopp på en camping i närheten bara och la oss på stranden en sväng vid saltvattnet. Då undrade man varför man längtar hem till Karlstad.. Men jag skulle nog tröttna ganska fort om jag fick bo så året runt. Bättre med semester ibland istället!

Förresten har jag klarat mitt teoriprov!!! Har inte fått veta betyg än men.. Jag klarade det iallafall. Det var huvudsaken. HUR BRA ÄR JAG? :)ALLT ÄR SIG LIKT!


Gött trött på falska vänner!
Då har vi det utrett.

Helgen gick alldeles för fort. Men det var skönt att komma bort lite och bara va. Medans Daniel fiskade drog jag till mamma och pappa som var i stugan, dit också Mia med familj kom, och umgicks. Spelade tv-spel, skjöt luftgevär o så vidare. Sen tillbaka till campingen för att pimpla lite vin. Kunde ju varit lite mer sol men vad kan man begära. Skön helg har jag haft iallafall.
Men så kommer man ju hem och allt är sig likt. När ska folk växa upp?

På fredag är dom här 5 månaderna över. Ska bli hur skönt som helst att flytta hem igen och få lite mer tid för annat än bara skola. Fixa lite grillat och vin då kanske för att fira min examen med dom bästa :)