22e juni 2011

Äntligen är denhär dagen över. Alla måsten är gjorda! Började som sagt dagen med jobb, 06.45 - 16. Efter det mötte jag upp hjärtat för att handla mat och alkohol inför helgen. Gick ganska snabbt och smidigt ändå trots en del folk i affärerna. Sen vidare till mamma för att hämta en väska och även en sväng förbi posten för att hämta ut ett paket med kläder, kul! Hem och tog itu med min översvämmade tvättkorg, diskberget och dammråttorna. Nu är äntligen allt klart och imorgon behöver jag bara packa ner allt i väskan innan jag börjar jobba 13-22. Direkt när jag slutar sätter jag mig i bilen och åker upp till Sysslebäck där resten av gänget väntar.

Nu blir det strax sängen, galet trött efter mindre än 4 timmars sömn inatt. Hoppas hostmedicinen jag köpte idag kan hjälpa lite mot rethostan jag haft i över en vecka nu, sjukt jobbigt på nätterna.
Mobilbloggar säkert under helgen, men om inte säger jag - trevlig midsommar!

21e juni 2011

Ganska nyligen hemkommen från jobbet och har ätit lite kvällsmat. Känner mig trött i huvudet även fast det varit en ganska lugn dag, men vissa personer är verkligen så jäkla tålamodsprövande. Tur att jag har låååååååång stubin! Nu blir det strax sängen och hoppas på att jag somnar ganska fort. Back to work 06.45 imorgon bitti. Behöver all sömn jag kan få för imorgon blir en lång dag. 16e juni 2011

Haj! Har precis smällt i mig fiskpinnar och mos så nu sitter jag här proppmätt, det gjorde jag bra! Nu blir det en varm dusch och sen tänkte jag visa lite nytt jag shoppat samt fått hem i brevlådan. Tycker ni ens det är kul när jag visar vad jag köpt?

Var med om en ganska sjuk och obehaglig grej på jobbet idag. Blev helt kallsvettig och illamående. Sen försvann synen, hörseln och korridoren jag gick i krympte. Det gick några framför mig men fick inte fram några ord att jag inte mådde bra. Sen har jag knappt minne av att jag gått uppför en trappa och satt mig på en stol. Där började jag må mycket bättre igen och nu både ser och hör jag. De va väl tur de! Så efter jobbet blev det en lång powernap och nu satt det fint med mat i magen såhär innan en dusch.

Hörs om en stund!