TRÅKIGT

Idag skulle mamma och pappa kommit hit och hälsat på. Men mamma har blivit sjuk. Så det var ju tråkigt! Istället har vi tvättat och är precis klara.
Det blev förresten inga bullar igår.. och inte idag heller.

BULLAR I UGNEN

Jaha, det här med att hålla sig vaken inatt gick ju sådär. Så fort matchen började blev ögonen väldigt tunga och vid 06:45 gav vi upp. Gick och la oss i sängen och planen var att lyssna färdigt på matchen. Men nej, när andra perioden började sov vi båda två. Attans! Nästa gång får vi satsa på att sova innan ändå. Himla typiskt! Men mysig natt iallafall.

Idag blir det bullbak har min kära och jag bestämt!

MYSNATT!

Klockan är 02:21 just nu och ögonen börjar faktiskt bli lite tunga. De flesta av er sover säkert nu. Men inte vi här hemma, för vi ska se hockeymatchen mellan Sverige-Finland som börjar klockan 06:00. I och för sig kunde man gått och lagt sig innan och ställt klockan, men nä, då hade jag aldrig tagit mig upp. Så vi har ätit ganska sen tacos, dukat upp med chips och nötter, sett film och just nu fördriver tiden med tv-spel. Det blir spännande att se om jag orkar hålla mig vaken. Men jag sov länge idag och är ändå arbetslös, så det blir nog inga problem.

Nu är klockan 02:28. Fan, nu är det ju inte länge kvar alls ;)