28e oktober

Måndag och ny vecka igång! 
Avslutade veckan som var väldigt bra igår. Skulle åka och handla lite med hjärtat när han säger "du kan väl göra dig iordning lite extra", eftersom min vanliga åka-och-handla-utstyrsel brukar vara mjukis ungefär, ibland kan jag avancera till leggings. Men okej, slängde på mig lite finare kläder, sminkade mig och till och med fixade håret. Visade sig att han ville ta med mig till Texas longhorn! Ingen av oss hade ätit där tidigare och varit nyfikna på det ett tag. Jag blev väl inte super överraskad direkt, inte till det priset. Men kan ju hända att jag valde fel mat också. Så jag får nog ge det en chans till att övertyga mig att det är så gott som alla säger. Men helt klart en mysig eftermiddag som slutade hemma i soffan framför solsidan och film :)

Idag har jag varit på Ikea och bergvik en stund, varit och gjort mamma fin i håret och ikväll har jag min ena systerdotter här som ska sova över! Tittat lite på Barbie firar jul och ätit godis bland annat. Var även och köpte en docka till henne tidigare idag som hon både har badat med och flätat håret på. Nu sover dom i sängen tillsammans båda två :)
Ska strax joina tror jag för börjar bli ganska trött och antar att morgondagen inte direkt bjuder på någon sovmorgon. 
Då är planerna att bland annat se klart filmen, måla naglarna och ha en mysig dag på stan innan hon ska åka hem igen. 

Nattinatt. 
Högskoleprovet!

Idag var det dagen D och dags för högskoleprovet. Klockan 08.20 befann jag mig på universitetet och det var dags att börja dagen. Sen höll det på ända till 16.15. Fem delar, svenska engelska och matte. Var helt slut i kolan när jag gick hem. 
Och jag kan väl tyvärr inte direkt skryta med att det gick särskilt bra. Men jag genomled iallafall dagen och gjorde mitt bästa, det är huvudsaken :)

Men jag bara undrar, HUR är det ens möjligt att man ska kunna sånthär? Finns det någon smart människa som läser min blogg så förklara gärna, för uppe i min hjärnverksamhet är det helt tomt!Godnatt!
26e oktober

Godkväll lördag! Vart lite kasst med bloggandet under veckan men haft lite dåligt med tid och dålig inspiration. Veckan har ändå sett likadan ut varje dag i princip. Och vissa dagar har vart långa, igår jobbade jag 06.06-17.41. Trött tjej igår kväll med andra ord. Och jag trött och hungrig är ingen bra kombo. 
Iallafall, jobbveckan på tågen är nu avslutad. Ganska skönt!

Halvligger och halvt sover i soffan iallafall denna lördagkväll. Har inte så mycket ork till något annat. Ser på "Marley & me", söt film!
Och på tal om film, ni MÅSTE se "Olympus has fallen", grym film. Såg även "croodarna" häromdagen och som jag skrattade! Så nu fick ni lite filmtips också. 

Nej se det sista av filmen, sen väntar bingen.