Överraskningsfest!

Förra veckan fyllde han år min livskamrat och eftersom han fyllde jämnt ville jag hitta på något lite speciellt. 

Så i lördags var det dags. D trodde att vi skulle iväg och göra något bara han och jag. Bad honom åka i oömma kläder och packa lite andra kläder och badshorts bland annat. Sen fick han åka med ögonbindel och kliva in i en lokal där mestadels av hans vänner väntade. Hans min när han tog av sig ögonbindeln och såg alla som brast ut i skönsång var obetalbar. Temat för kvällen var 70 tal så vi bytte såklart om till andra kläder jag ordnat och så var kvällen igång. Bjöd på mat, bål och hade även ordnat lite tävlingar så det var superkul. Kvällen kunde inte blivit bättre! Det kändes dagen efter att vi inte kom i säng förrän 04 kan jag säga, haha inte van det livet längre. Men det var det värt, det var så kul att få göra det här för honom och att se hur uppskattat det blev! Förutom festen fick han en resa av mig och alla hans vänner hade samlat ihop till ett dykcertifikat. Så det är en riktigt nöjd man jag har här hemma nu. Måste tacka min familj också för all hjälp, utan er hade det inte gått att rodda allt det här.
Nu är det skönt att det är över iallafall, varit så himla svårt att vara tyst haha. Och så har det ju varit en del jobb. 
Selma sov hos sin mormor och morfar o det hade gått toppen, duktiga tjejen!

I söndags var vi slitna men hade ytterligare ett kalas för D och så blev jag firad på min första mors dag med blommor och choklad!

Nu sover Selma för natten, läggningen gick betydligt enklare idag och vi ska äta gyros-tallrik. Det är ju för gott alltså! 

Ha en fin kväll :-)

Feber

Igår vaknade Selma upp med 38,5 graders feber på morgonen. Vi hade haft en jättekämpig natt på det också så Daniel stannade hemma. Jätteskönt att jag fick sova vidare en stund! Hon var dock ändå ganska pigg under dagen för och vara sjuk men märktes att hon inte riktigt mådde bra när kvällen kom för nattningen tog 2 timmar. Vanligtvis tar det max 30 min. Så vi var rätt slut när vi väl slog oss ner i soffan igår. Natten inatt var snäppet bättre iallafall, hon har varit feberfri idag och nu sover hon men även idag tog det tid att få henne att komma till ro, 1 timme kämpade jag på och det är aningens påfrestande emellanåt när man är ensam. Så nu sitter jag äntligen och varvar ner en stund!


Idag åkte vi ut en tur på eftermiddagen, behövde få lite luft. Letade present till Selma men det var så dåligt utbud så vi får beställa från nätet istället. 
Medan vi var på barnaffären kikade vi lite på vagnar också! Vi får se om det kommer bli ett byte eller ej. Älskar dock vagnen vi har men viktigare att Selma får sova bra när vi är iväg om dagarna. 

Nu ska jag slå på en film :-) kommer ett inlägg om helgen senare ikväll eller imorgon. 

När man får lägga upp fötterna på bordet och slå på netflix på kvällen, underbart!

Tidig 1-årspresent

Häromdagen fick Selma en lite tidig 1-årspresent av sin mormor och morfar. Nämligen en sovräv. Har velat ha en så länge! När vi tog bort babynestet blev spjälsängen så stor så nu ligger hon mer ombonat med denna runt omkring sig och den är ju bara SÅ fin. Den dagen hon själv inte vill sova med den längre tar jag över! 

Tusen tack ❤