LÅÅÅÅÅÅÅNG DAG!

Vilken lång dag det har varit känns det som. Sov bara 6 timmar inatt ungefär, åkte ner tidigt på stan för att fixa allt inför lördag. Länge, länge gick jag på stan. Men nu börjar våra idéer bli verklighet. Bara lite till som måste fixas imorgon, och sy måste vi göra också, haha!

Rätt trött nu alltså. Blir nog en tidigt afton, tror jag? ;)

TREVLIG KVÄLL!

Nu har Therese och Eva-Lena åkt hem! Ätit pizza, suttit och lyssnat på musik, sett Bonde söker fru & Tila Tequila (besviken på slutet blev jag..) och såklart pratat massa! Har varit hur mysigt som helst. Vet inte om Therese läser min blogg men, tack för en trevlig kväll!

Har dessutom fått massa sms ikväll. Har inte bestämt mig om det är bra eller dåligt än? Men det får jag väl veta med tiden antar jag. Tar inte så hårt på det den här gången. Eller det kanske jag gör. Men skit i det. Så länge jag bara får ha kontakten så är jag glad. Mwihii

Laddar ner Gossip Girl avsnittet som ska visas på söndag nu. Orkar inte hålla mig ända tills dess. Slutade ju så jävla spännande sist! Så det ska jag se sen om jag är vaken, annars dirr imorn bitti! ;)

Godnatt mina vänner!
Från en mycket glad Madde ♥

PÅ VÄG UPPÅT?

Jag har lärt mig så himla mycket på sistonde! Jag säger nog inte mer än så, för då blir det ett jäkla liv! Jag kan bara säga att jag är lite besviken faktiskt.. Men nu är jag på väg uppåt igen, känner mig gladare idag än på länge! Jag har tagit mig i kragen :) Det funkar inte detta i längden. Och som sagt, det finns alltid de som har det värre!

Ikväll kommer iallafall Therese och Eva-Lena hit och äter lite gott med mig och mami. Det ska bli hur trevligt som helst!