29e juni 2014

Snart är det slut på juni med. Vart tar denhär sommaren vägen? Och vart tog värmen vägen? Såhär kallt kan de väl inte varit vid denna tidpunkten på bra många år, eller? Känns ovanligt kallt ute. 

Sover i Örebro ikväll. Började vid 12 idag och slutar vid 12 imorgon. Varit ute och ätit här i Öret med kollegan när vi kom fram. Grekiskt. Himmelskt gott! Tog typ souvlaki fläskfilé eller liknande med pommes och tsatsiki. Väldigt sällan jag äter upp allt på tallriken men idag var det ganska nära. Iofs höll skjortan på att spräckas på mig då också. 


Nu inväntar jag John Blund som jag hoppas dyker upp snart. Börjar 05.40 till morgonen så borde sova delvis därför och delvis vill jag bara ha ny vecka nu så det kan hända lite skojigheter! 
Puss & godnatt

Tips på serier?

Förresten. Jag är ju en riktig serienörd, måste alltid ha en serie att följa i princip så jag kan se ett avsnitt innan jag somnar. Jag älskar tex O.C och har nog sett alla säsonger säkert 10 gånger om inte mer. Häromdagen såg jag sista avsnittet av Gossip Girl som jag plöjt igenom senaste två månaderna, också grymt bra. Men nu behöver jag alltså en ny bra serie att se på, så har ni några bra tips? Hit me!

Midsommarhelgen!

Bättre sent än aldrig va? Hoppas ni hade en fin midsommar. Våran blev jäkligt oplanerad, det som var tänkt blev inställt veckan före. Men slutade med att vi var i mammas och pappas husvagn med nästan hela familjen och körde det traditionella med mat, resa midsommarstången och dansa runt den. Sen avslutades dagen med film i soffan. Väldigt längesen jag hade en sån lugn och nykter midsommar men gud vad skönt det var! 


Resten av veckan har mestadels bara bjudit på jobb, igår var jag iväg och fixade mina naglar för första gången på flera månader, sedan färgade ögonbrynen och nu ikväll när jag är gräsänka har jag kört spa med hårinpackning, raka benen, smort in hela kroppen med lotion och sånt där gött man inte alltid tar sig tid med! Och va fräsch man känner sig när man tar tag i sig själv lite :-) att jag nu strax ska krypa ner i renbäddad säng gör saken absolut inte sämre. 

Förhoppningsvis slumrar jag tidigt ikväll, började 6 imorse och sedan varit på stan med hjärtat samt handlat. Hann ta en liten powernap förut men ändå skapligt trött. 

Nej, godnatt nu!