Leklandet och soffköp

Denna dagen startade vi ganska lugnt hemma. Selma tog morgon lite tidigare än vanligt så jag var lite segstartad, hon också som tur var! :-) Sedan fick hon sova en stund innan vi var tvungna gå till bussen, vi skulle nämligen till Leos lekland idag och möta upp Johanna, Malin och två vänner till dem plus allas barn! Vi alla har barn i ganska nära ålder så det var superkul och roligt att se att barnen börjar bli så medvetna om varandra nu och emellanåt pussas eller kramas! Vi var där och åt, fikade och lekte i fyra timmar innan vi fick skjuts av Johanna hem. Guldvärt! Så trött på buss. 

Kom hem och gav Selma middag innan Daniel plockade upp oss och vi åkte till Mio. Selma var helt slut och tvärslocknade i bilen och sov en stund där inne på Daniels axel. Vi kikade iallafall på en soffa vi sneglat lite på ett tag, och det slutade med att vi slog till. Den vi har idag är extremt sönderklöst, tyvärr. Men det kommer bli toppen, vardagsrummet kommer bli ljusare och öppnare. Så förhoppningsvis kan vi hämta den redan nästa vecka. 

Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon förmiddag ska vi cykla iväg till BVC. Det är dags för besiktning av Selma och ettårs-sprutan. Så på onsdag har hon väl feber igen, tjoho.
Godnatt på er ♡

Kommentera inlägget här :