Något att se fram emot

Om lite mer än en månad sticker vi iväg till Göteborg igen. Ser så mycket fram emot det! Vi hann knappt komma hem förra gången innan vi bokade igen. Man behöver något att se fram emot, speciellt under hösten. Denna gång ska Selma bli med och såklart att hon ska ha en egen resväska då. Jag har haft en annan i sikte ett tag men när denna dök upp på Dollarstore så fick vi göra oss en utflykt dit idag. När Selma går under smeknamnet Sälen här hemma emellanåt är det klart hon ska ha en säl på väskan.

Denna kommer bli toppen för henne att dra runt på med favoritkaninen och pyjamasen nedpackad :-) 

På tal om Göteborg, planen är att strosa runt lite när vi kommer ner innan vi checkar in på hotellet och mot eftermiddagen/kvällen går på jul på Liseberg. Däremot andra dagen är vi lite kluvna vad vi ska hitta på. Lutar åt universeum i nuläget, men är det någon som sitter på något supertips på något ännu roligare man kan hitta på med en 18-månaders så är alla tips välkomna :-)

Sen vi kom hem från dagens lilla utflykt så har vi varit på vårt första föräldramöte. Känns så stort! :-) Morfar var här under tiden och misstänker att han fick svettas ordentligt åtminstone en gång under den timmen 😅

Nu sover hon lilla guldklimpen och vi ska bara bädda ner oss i soffan. Imorgon och hela helgen väntar jobb, så denna dagen med familjen var välbehövlig och bättre uppladdning kan man inte få!

Kommentera inlägget här :