24e maj 2011

Hej på er! Dåligt med uppdatering här nu igen, känns som jag inte riktigt har tid längre.. Jag har iallafall skaffat bredband nu, äntligen! Men det ska ju såklart krångla, det bryts hela tiden så måste jag dra ur kontakten ur väggen och så håller det på ungefär var 20e minut. Kul? Får väl ringa och kolla med dom om det inte blir bättre. Alltid är det nåt!

Här hemma är det nästintill klart nu. Jag behöver något till alla mina filmer bara, en tvbänk och någon förvaringsbänk i hallen. Så vill jag ha en ny hatthylla. Men det får bli längre fram för just nu finns inte pengarna. Så det får duga som det ser ut så länge. Sen har jag massa småskit som ska sorteras och slängas. Det är ju första gången jag flyttar "på riktigt". Då jag har flyttat allt så att säga. Och herregud, vad mycket dret jag har sparat på rent ut sagt. Det är ju så tråkigt att sortera och vilken tid det tar!! Menmen, snart är allt klart :)

Så har jag ju börjat jobba lite smått nu. Mycket nytt att lära sig men jag har kommit in i det riktigt bra tycker jag och hittills trivs jag jättebra! Längtar till juni nu då jag iallafall kommer få liite mer pengar än vanligt, det gillas!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag iväg och bli bjuden på mat. Gott!
Ha de.

(mobilblogg) - 4e maj 2011

Vilken bra och mysig dag jag haft idag. Vaknade upp i en varm famn, åkte ner på stan tillsammans, shoppade en jättefin poncho och en mysig tröja, lunchade på kebab house - entrecote, strips och bea, tvättade bilen, åt mjukglass och bara tog det lugnt. Underbart. Avslutar dagen i samma varma famn efter en lugn mysig kväll framför hockeyn med god kvällsmat. Gillar läget just nu och hoppas på en lika bra dag imorgon!

(mobilblogg) - Valborg

Min valborg blev inte alls som planerat. Skulle hem till Moa och spela ölbrännboll, grilla och dricka gott. Men på fredag kväll var jag kokhet och mådde inte alls bra. Hade känt av lite av detta någon kväll innan också, men antog att de va solsting efter två varma dagar ute på sjön. På lördag drog jag iväg o handlade vin och kött, kom hem, marinerade och skulle hoppa in i duschen när orken rann av mig och hur jag än försökte tog jag mig inte dit. Inte så konstigt när det visade sig att jag hade 39 i feber kanske. Så jag fick helt enkelt stanna hemma! Väldigt tråkigt. Igår var det kryssning inplanerat men det fick jag också hoppa över. Idag mår jag iallafall mycket bättre tack och lov! Har haft mami här som hjälpt mig med lite mat osv under dagarna jag var sjuk och även blivit ompysslad på annat håll. Tackarrr :) Hoppas eran helg blev mer lyckad än min? Nu ska jag fortsätta grina till Armageddon som går på tvn, sen sova!