29e juni 2012

Igår åkte jag, mamma och pappa till Munkfors för att fira morfar som fyllde år samt hämta hans bil som han inte har användning av längre. Och idag står den på verkstan. Så länge fick den va hel.
Påvägen från Bergvik förut började det lukta bränt av bilen och när vi stannade rök det utav helvete så med risk för att det brann under bilen fick vi utrymma och ringa brandkåren. När det började lugna sig med röken sa vi att det kanske inte behövdes nån utryckning men de skulle komma ändå som en säkerhetsåtgärd. Kändes ju dock lite lett när de kommer där med blåljus, gasmasker och hela fadderullan! Men de var så trevliga så!
Men allt gick bra och vi mår bra! Alla som vi pratat med tyckte vi gjorde helt rätt som ringde 112 och utrymde bilen. Så nu står den alltså på verkstan så får vi vänta och se vad som var fel!
 
Köpte med mig en godispåse hem förut, tände ljus i sovrummet och bäddade ner mig under en filt framför skilda världar! Vad jag behöver såna här kvällar ibland. Nu har jag precis duschat och ska köra D till jobbet. Sen blir det sova för imorgon ringer klockan 05.45. Härliga tid!
 
 
 

21e-23e juni 2012

Midsommar spenderades precis som de senaste åren i Sysslebäck. Torsdag eftermiddag efter jobbet åkte vi upp och stannade till lördag kväll. Och fast dagarna rusade iväg och det bara var två dagar så var det så så så skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst! Två personer i en stenhård 80 säng är lite väl att ta i, så sängen var efterlängtad.
 
Annars bestod dagarna av god mat, alkohol, plocka blommor, göra midsommarkrans, fiska och ha det allmänt mysigt! Dessutom fick vi ju för första gången på dessa 4 år bli bortskämda med fint väder på midsommarafton.
Så summan av kardemumman, en trevlig och mysig midsommarhelg! Men nästa år är jag nog sugen på något nytt ställe, variation förgyller tillvaron :) Men den som lever får se!
 
 
 
 

20e juni 2012

Kort dag på jobbet. Hade lite introduktion för nya vikarierna!
Tog en promme in til stan efteråt med Isabelle och lunchade i solen.
Sen blev en tur till Väse, storhandling inför helgen, minigolf på Skoghall där jag kom tvåa och avslutningsvis har jag packat.
Imorgon åker jag bort och eftersom jag inte kan komma in på appen och blogga får vi se hur det blir med inlägg under helgen.
 
Men nu ska jag sova, jobb väntar imorgon till 16. Sen är det helg!