Elodie Details

Alltså Elodis Details nya höstkollektion.. jag tror jag avlider! Så fint och så jag! Beslutsångesten är på topp vad jag ska köra på för åkpåse. Denna är ju verkligen to die for men den kostar ju lite och hade egentligen bestämt mig för en annan. Och ja, det är sommar än men jag ligger numer några steg före så jag hinner ångra mig både en, två och tio gånger innan jag slår till på något som kostar lite mer :) Vilken färg, vilken modell osv osv. Om jag har några mammor som läser här, hur bäddar ni i vagnen åt era barn på vintern? 😊 Kom gärna med tips!

Egentid!

Mannen jobbar, barnet sover i sängen för natten och jag ligger i soffan och äter choklad och ser på fotboll = egentid! Minns inte när jag var såhär "ensam" sist 😉 Selma är ju oftast med i soffan tills vi går och lägger oss men för en stund sen testade jag att natta henne och sen gå därifrån och se där, hon sover, ensam! Vad hände! Hon har dessutom gått från att sova 6-7 timmar i sträck till 10!! Två nätter på raken nu har hon sovit från ca 23-00 till 09-10. Hej riktigt utvilad mamma! När man vaknar och känner sig nästan bakis vet man att man nästan fått sova för mycket istället 😅 Men njuter så länge det varar, man vet aldrig när/om det vänder, men hittills har vi haft enorm tur och väldigt snäll och nöjd bebis.
Ska bara se färdigt fotbollen och njuta lite av att bara vara jag, pussa lite extra på Charlie och sen kryper jag ner jag också. Kom igen nu Sveeerigeee!

Samma kläder men nästan 11 veckor mellan bilderna. På första är hon bara 7 timmar gammal. Tiden går så sjukt fort verkligen men det är så kul att följa alla framsteg hon gör vårat lilla hjärta ❤

Fotografering

Dammade av kameran i helgen och knäppte lite fina bilder på mina hjärtan. Så lyckligt lottad som har er och att se hur mycket D älskar våran dotter får mig, om möjligt, att älska honom ännu lite mer.
Det betyder så mycket för mig att ha fina vältagna bilder att titta tillbaka på så ska försöka bli bättre på att använda kameran nu och lära mig lite mer om den. Försökte få några bilder på mig och lillan också men då hade hon tröttnat på att ha en kamera smattrande omkring sig så alla bilder på oss skriker hon på och trycker ihop ansiktet till ett litet russin. Bättre lycka nästa gång!

Älskar Selmas dubbelhaka och vikta öra på sista bilden :')