(mobilblogg) - 31a december 2010 nyårsafton

Sista dagen på året är här och det är väldigt blandade känslor inför den här kvällen iår. Förra året var jag lycklig, vaknade upp och startade nya året med den jag älskade (älskar..) och jag blev sambo. En av de bästa sakerna som hänt mig. Jag har varit seg med uppdateringar jag vet, men tiden har inte riktigt funnits. Har iallafall en del bilder från veckan som gått att visa er. Men först ska jag ha en bra kväll med mina tjejer och senare kommer det väl lite karlar också! Gott nytt år på er allihop! Nu kickar vi igång denhär kvällen och ser fram emot ett förhoppningsvis bra 2011.

(mobilblogg) - Julafton

God jul på er alla mina fina vänner och läsare! Hoppas ni får en mysig julafton med nära och kära, god mat och fina julklappar. Jag har precis fått min första jättesöta julklapp! :) Nu ska vi strax äta innan det blir det obligatoriska - Kalle Anka! Ingen riktigt julafton utan det! Sköt om er!

24e december 2010

Nu är faktiskt klockan över 00 så nu är det julafton! :) Har haft en mysig uppesittarkväll framför bingolotto ikväll med massa godis. Och vet ni?! Jag vann!! En hel ny lott vann jag. Wiho.

Alla julklappar är inslagna och ligger så fint under julgranen och bara väntar på att tomten ska komma. Nu tar jag snart natten så jag är pigg imorgon. Det kommer bli en ganska lång men mysig dag.

Julkramar! ♥