23 juli

Varma härliga dagar det bjuds på just nu. Inte för jag hinner ta del utav det så jätte mycket men ändå. Man blir iallafall gladare av sol och värme :)! 
Var ledig igår iallafall men då var jag för trött för att orka solen. Var iväg och fixade naglarna istället och sedan en sväng på stan med mamma, käkade och myste på uteservering. Helt lagom ansträngning :)

Och grattis alla Madelene på namnsdagen igår! 

Nu tar jag natten från Torsby. Slutar tidigt imorgon bitti så då blir det strandhäng iallafall!

Valde glittriga tippar denna gång. Supernöjd!

12 e juli

Lördagkväll. Och jag jobbar! Hela dagen 12.09-23.43. Sen får jag äntligen lägga mig och sova. Sover borta så slutar med andra ord tidigt imorgon bitti så det ska bli gött! 


Sitter just nu på perrongen i charlottenberg. I kvällssolen. Med lördagsgodis. Inte helt fel jobbkväll ändå  ;-) 
Jobbigast är det med min förkylning.
Haft ont i halsen ca en vecka men inte brutit ut något. Och vart smått förkyld ett par dagar men blev ju inte direkt bättre av att vi igår eftermiddag köpte oss en ring att åka efter båten med och var ute och körde med hela kvällen. Vattnet var faktiskt jäkligt varmt men blåste ju kallt när man åkte. 
Så idag vaknade jag upp halvpigg. Men det var det värt! Inte så trevligt att stå och snora för resenärerna och höra ungefär hälften av vad de säger bara. Men det går nog snart över :-) 

Sådär nu har ni fått lite att läsa. Hoppas ni har en fin helg i solen! 
Kramar 

8e juli

Helluu!
Sitter just nu på jobbet och har rast innan jag ska åka upp till Charlottenberg och ta natten. Ska bli himla skönt.
Har förvisso bara jobbat sen 19 men börjar ändå dra lite i ögonen nu.

Under dagen idag har vi varit ute med båten. Jag körde även sönder propellern på motorn. Heja mig..
Hade köpt med oss kött och annat gott att grilla medan vi var ute men hann typ bara glida runt i två timmar och höll på att bada när det började åska och blev mörkt på himlen. Så vi drog oss hemåt och grillade på balkongen istället och det blev så himmelskt gott. Så hann jag med att slappa på soffan en kortis innan jag var tvungen göra mig iordning och åka till jobbet.


Slutar vid 10-tiden imorgon bitti så det blir helt perfekt eftersom det ska bli varmt och soligt imorgon med, bomstad here I come!

God natt på er! För mig dröjer det ca 2 timmar till, men ändå :)