28e mars 2011

Hej bloggen och alla som läser! Vet inte riktigt vad det är med mig men just nu känner jag ingen större motivation till att skriva här eller ta tag i vissa saker. Även fast livet ser ljusare ut och allt runt omkring är bättre än på flera månader så är det ändå något som inte är riktigt bra. Men vad? Visserligen är jag tokförkyld, hostig och hes just nu, kanske det har med saken att göra?

Nu kryper jag iallafall ner och tittar på det nya avsnittet av Stylisterna som släpptes idag. Började mölja igenom alla avsnitt förra veckan eftersom jag inte följt det tidigare och nu är jag fast! Tråkigt bara att det snart är sista avsnittet, kanske är sista idag till och med? Hursom är det iallafall riktigt bra och jag har fått så sjukt mycket inspiration! 
 22a mars 2011

Viiiiilken härlig dag! Så himla skönt väder och ett bra möte imorse. Nu är det bara att fortsätta hålla tummarna och hoppas att det blir som jag vill.

Annars var jag och besiktade bilen idag, var lite smått nervös för ännu mer utgifter. Men såklart pärlan går igenom helt utan anmärkning! Fint. Stolt över mig själv att jag åkte dit helt själv också, inget märkvärdigt för er kanske men det var det för mig.

Ikväll har jag haft en kanonbra kväll, tacos och hockey. Mys! Sen fick jag hjälp att logga in på skatteverket, var lite nyfiken på hur mycket jag skulle va tvungen betala tillbaka eller om jag skulle ha tur och kanske få någon ynka hundring. Men jag blev MYCKET positivt överraskad ! Hej midsommar - du är så välkommen ! Kompis det går bra nu...


Pärlan nytvättad och fin för någon vecka sen

Scotts 18/3 2011

I fredags var det dags att dra iväg på Scotts igen. De spelade i Skara och när jag och Millan fick erbjudande om att komma ner på deras spelning och bo gratis på hotell kunde vi ju inte tacka nej - såklart! Så vi packade volvon och drog iväg på en roadtrip. Kom fram lite senare än planerat och mötte upp managern, Daniel. Blev visade till vårt rum och gjorde oss iordning medan vi förfestade. Sen blev det taxi ut till Folkets park och där var det faktiskt riktigt bra drag och mycket folk. Och såklart bra musik ! När det stängde blev vi kvar och tittade på när de plockade ihop scenen och hängde lite "backstage" där vi träffade en kille som hade jobbat med Eddie Meduza, han var lite speciell kan man väl säga... Vi träffade även trummisen i Zekes, en som spelar i Timoteij och på hotellet mötte vi ingen mindre än Bert Karlsson, så skön !

När kvällen var slut och allt var ihop plockat fick vi åka med i bussen tillbaka till hotellet, måste sett rätt roligt ut med en stor buss inne bland Skaras ganska trånga gator. Men helt klart värd kväll och jag somnade riktigt skönt i en säng som inte är stenhård, som jag sovit i de senaste 3 månaderna, eller förutom i torsdags då. Men det är en annan historia!

Dagen efter åkte vi över till Lidköping för att äta lunch med Daniel och släppa av han vid bussen där de andra väntade. Åt världens godaste lasagne där, jag som egentligen inte är något fan av det!

Tack alla i Scotts för en rolig kväll!
Hotellrummet
Dags att plocka ihop


Kul backstage tydligen!


Han som jobbat med Eddie Meduza, som inte va riktigt helt 100


Skjutsen hem


I bussen, jag och Daniel. Fråga inte vad jag gör för min, skyller på alkoholen och tröttheten!