UPPSÄTTNING HELA DAGEN

Vilken rolig dag!! Började med långhår på dockor och fick sätta i krona, slöja + fixa en bruduppsättning på det. Sen eftermiddagen kom det tjejer från hantverksprogrammet som skulle ha modevisning för sina kläder ikväll så vi fick styla. Jag fick en baluppsättning för hon skulle visa upp sin klänning. Jag blev nervös just för jag tänkte att hon har säkert inga egna idéer och på dockorna kan man ju stå och krångla fram och tillbaka. Känns lite dumt att göra det på en människa. Och hon sa såklart att jag fick göra som jag ville. Men jag blev hur nöjd som helst med resultatet och det blev hon med. Jag och Camilla (läraren) gick och klippte av lite blommor från rektorns blommor som han fått i present och satte i håret på henne också. Haha! Sen fick jag sminka också och jag blev lika nöjd med det. Jag kan ju faktiskt!

Äntligen åka hem imorgon iallafall.
Har fixat det mesta nu så ska lägga mig och sträcka ut ryggen.
Börjar bli så himla långtråkigt här nere på veckodagarna nu. Ingen som har lust att komma hit och hälsa på snart? :)

Datorn följer inte med den här helgen. Orkar inte släpa på den och tror inte jag kommer få någon användning för den.
Har annat o göra :)
Så trevlig helg!


SVETTIG TJEJ!

Rätt värdelöst att blogga utan kommentarer faktiskt. Funderar på att lägga ner..

Precis kommit hem från gymmet. Körde själv 20 minuter och sen easy-line pass. Rätt svett och go nu kan jag ju säga.
Men fan vad kul det var. Roligaste gången. Jag tackar ju inte nej till att pumpa muskler till Abba-musik. Nepp! Kanoners instruktör också. Peppande som tusan. På benmaskinen ställer hon sig framför och trycker emot så det blev ännu mer motstånd och tungt utav helvete. Men bara att bita ihop det. Man får ju tänka på resultatet!

Nej. Ingen lust. Dusch och mat blev!
Försöka få igång tv-boxen som inte funkat på över en vecka. Missat TVÅ desperate housewives avsnitt. Måttligt glad.
Glömde dessutom plattången hos Daniel. Då blev jag ju ännu gladare! Eller.. inte.

26 MAJ

Och 1 månad kvar tills jag flyttar hem!

3 myror och 1 spindel har jag hunnit slå ihjäl i lägenheten sen jag kom hit igår. På vardagsrumsbordet och i duschen dessutom. Jäkla mysigt jag har det!

Idag då i skolan hade vi färgteknik. Tränade på slicer. Blev riktigt coolt. Sen efter lunch fick vi tårta av rektorn för att han blivit årets företagare! Status det. Så dom skulle ha lite fest på skolan ikväll o då kom två stycken och fixade sig hos oss. Jag fick en av dom, tvätta, lägga, styla! Kuuuul. Rullade upp håret på curler så hon fick riktigt fina hollywoodlockar. Så det ska vara när man är i Trollywood ju ;)
Hade läxa tills imorn att göra en krona av ståltråd och pärlor som vi ska ha till en bruduppsättning imorn. Ska lära oss fästa krona + slöja. Den blev ju inge snygg men de får duga i krig.

Sen skulle jag till gymmet men ångrade mig i sista stund o tänkte, jag drar en sväng till Överby istället och glor. Åkte därifrån 199 kronor fattigare. Men ett par skor rikare och det är ju inte helt fel det heller. En nöjd Madde är en glad Madde! Japp!

Idag fick Daniel jobb också! Glad för din skull :)


Nu blir det sängen. Blev alldeles för sent inatt. Men så blir det ibland när man pratar med någon man saknar :)
Nighty!