Transparent

Bilderna gör inte alls skjortan rättvisa men såhär ser den iallafall ut. Har letat efter en transparent skjorta sen i vintras så jag blev överlycklig när jag hittade denna. Perfekt längd och gillar att man kan knyta den på magen, antingen som på bilden eller som en rosett.Hårfix!

Hemma igen! Har tillbringat eftermiddagen och kvällen i Kil. Först hos syster med familj, åt pizza och hade mysigt.
Sen hos Angelica på salongen där jag fått håret fixat, slingade och gjorde en nyansering för att gå åt det lite kallare hållet. Blev aningens, aningens mörkare än innan också och jag är jättenöjd! Känner mig som en helt ny människa och det var ju verkligen på tiden. Medans färgen satt i på mig passade jag även på att tvätta hennes hår och ge lite huvudmasssage, kul att pyssla med lite sånt tycker jag! Sen imorgon, kanske, ska vi klippa håret och fixa med lite annat, håller det hemligt än så länge så får ni se när det är klart!

Nu ska jag fortsätta titta på 40-year-old-virgin och ta det lugnt. Känner mig faktiskt aningens trött. Tänkte jag skulle visa er en skjorta/blus jag köpte för några veckor sen, så kika in igen om en stund!

30e augusti 2011

Hej på er finisar! Nyvaken tjej här. Tagit mig en liten powernap, som egentligen blev lite för lång för att kallas powernap. Var iallafall uppe tidigt imorse och iväg till AF på möte, ett faktiskt vettigt och bra möte till skillnad från de flesta andra mötena där. Sen sprang jag på stan, fixade lite och köpte mig två tröjor! Mycket shopping nu, like it!

Nu har jag som sagt vilat en stund, ska fortsätta ta det lite lugnt innan det bär iväg igen. Prova nya tröjorna ska jag göra, lite osäker på den ena.

Hörs senare. Kram & hej!