25e oktober 2012

Näst sista dagen är gjord! Vilken vecka jag har haft. Sovit i snitt 3 timmar per natt ungefär. Och supertidiga morgnar på det. Imorgon väntar den tidigaste av dom alla! Sover i Torsby inatt på hotell Björnidet. Gick ut och åt pizza förut med mig själv och nu duschat och ligger nerbäddad i sängen. Gud så gött! Kände mig lite smått mobbad där jag satt och åt helt ensam men har lärt mig hur viktigt det är att kunna göra såna saker med sig själv. För vad är det egentligen som är så fel med att gå ut och äta själv, gå på bio själv etc? Inget! Det handlar mycket om att trivas med sig själv tror jag. Och det har jag börjat gjort! För ett par år sen skulle jag hellre suttit kvar hungrig på rummet än gått ut och köpt mat ensam just för att man känner sig så... just det, ensam och obekväm.

Men iallafall, nu skenade jag iväg, det positiva med att börja så tidigt imorgon efter en överliggning är att jag slutar 8.42. Och då tar jag helg! Det är inte så pjåkigt :) Så nu säger jag godnatt!

22e oktober 2012

Första dagen på denna veckans jobb idag då! Jobbar denna veckan måndag-fredag på tågkompaniet som reseräknare, för statistik över hur många som åker på tågen. Helt okej jobb men alldeles för tidiga morgnar! 4/5 dagar ska jag dessutom upp sådär omänskligt tidigt. Pöh! Men bra med pengar in på kontot.

Just nu sitter jag i Charlottenberg och har en timmes paus! Sen när jag kommer tillbaka till Karlstad har jag iaf två timmars rast så då ska jag hem och powernapa. Sov en timme inatt. Inte så jäkla lyckat! Sen väntar Charlottenberg tur och retur igen i eftermiddag. Blir 10 timmars åkande idag.

Nu ska jag blunda lite här i fåtöljen och slappa.
Pöss!

20e oktober 2012

Haft en kanonmyskväll med mina pinglor! Just like the old times. Har saknat kvällar med er :) Satt hos A och bara slappade, drog till donken och åt mat. Alldeles lagomt och jag har härmed varit nykter två helger i rad. Var ett bra tag sen kan jag ju säga. Behövligt! Men nästa helg, då jävlar!

Men innan de väntar en vecka med tiiiidiga morgnar. Fyhelvete. Mer om det en annan dag. Nu är jag trött och ska lägga mig och invänta min karl som alldeles strax är här i guess!
Skärpning på bloggandet!