31e maj 2012

Fyfan känner mig som världens sämsta kattägare idag! Igår kväll när jag kom hem från jobbet la jag mig ganska direkt i sängen. Efter ett tag började jag fundera lite på vart Junior var. Så gick upp och började leta, bakom soffan, under sängen, under badkaret, överallt i köket osv. Ropade till och med på honom i köket med kattmaten för då brukar han komma, men inte igår. Tankarna slog mig att nånstans måste han ju va samtidigt som paniken tog över att han är borta! Tänkte att han måste smitit ut genom ytterdörren samtidigt som mig. Men de sista jag kom på var "han kan väl inte vara på balkongen?". Gick dit och kollade och när jag tog i handtaget hörde jag någon jama svagt där ute. Där satt han helt ensam och hade suttit där i nästan 30 timmar :( Stackarn! Det värsta är ju att eftersom jag bor på första våningen kunde han lika gärna varit borta :( Men jäkla tur att allt gick bra och nu ligger han här och är så gosig så!


30e maj 2012

En heldag på jobbet är till ända! Jobbade 12-22 idag. Och dagen bara sprang iväg. Men det är klart, jobbade ju med bästa Isabelle. Har så fruktansvärt kul på jobbet med henne, har verkligen hittat någon som har samma sjuka humor som jag och INGA samtalsämnen är för pinsamma att prata om! Mot kvällen blev dock humorn som vanligt vääääldigt låg och när det övergår till dans och "skönsång" i bilen är man glad att det inte sitter dolda kameror där inne. Kommer förmodligen ha träningsvärk i magen imorgon efter allt skratt idag men det är så det ska vara efter en dag på jobbet med Isabelle! :)

Nu ska jag alldeles strax ta natten. Blir något litet att äta bara och ett avsnitt Skilda Världar, har äntligen fått tag på vol 2 nu!

Natti natti!

29e maj 2012

Idag är ingen bra dag! En helvetesjävlaskitdag rent ut sagt.

Tröttsamt.