Måndag och bula i pannan

Vissa dagar slår man rekord i klumpighet. Skulle sätta mig en stund på tåget idag på en slags bänk,  ovanför den bänken är ett hyllplan i typ, metall. Det går att sitta om man sitter långt ut och lite kutryggad. Men jag hoppar långt in och rakryggad och pang sa det i bakhuvudet. "Jävlar". Jobbar vidare och ska sedan dit igen och hämta en sopsäck. Utan att tända lampan böjer jag mig hastigt över bänken och ett ännu hårdare pang. På exakt samma ställe fast med pannan istället. Det var ju dumt att lära sig första gången att det gjorde ont. Så är det någon som har sett en tågvärd som det ser ut som det ska växa ett horn i pannan på idag så är det mig de pratar om. Bulan och huvudvärken har iallafall lagt sig nu, tack och lov.
 
Så att komma fram till Torsby nu ikväll var efterlängtat. En dusch, fisksoppa & smörgås framför desperate housewives och nu är det natten. Godnatt,  trötta måndag. Kom aldrig mer tillbaka, jag klarar mig bra ändå utan buckliga ytor i fejset.
 
Något positivt iallafall var att jag fyndade grymt snygga stövlar på lunchen idag. Ibland ska man ha tur. Mer om det imorgon ☝

Helgen och shopping!

Och helgerna flyger som vanligt iväg! Har i och för sig haft att göra nästan hela tiden. Igår blev det en hel del shopping med bästis. Några nya plagg fick flytta in i garderoben. Har dock lite kvar på önskelistan så får bocka av det till veckan när det eventuellt blir en eftermiddag i butikerna med mamma. Hur som så hade vi en mysig dag och avslutade med mat på kebabhouse. Och som vanligt massa töl, som alltid när vi ses. Helt sjukt att vi varit bästisar i snart 25 år! Det är ju nästan värt att fira 🎈
Efter det åkte jag hem och självdog i soffan framför hockeyn. Gött med 2p. 
 
Idag har jag varit på SörmonSöndag med Charlie (massa hundar och ägare som träffas så får vovvsingarna springa och leka fritt), en snabbsväng på bergvik för lite mer shopping på Rituals och sen fixat naglarna fina igen. Nu har vi precis proppat pizza, duschat och ser sista Harry Potter-filmen. Haft H.P maraton här hemma och glott igenom alla filmerna! 
 
Hoppas ni haft en bra helg ❤
 
Blev detta inhandlat idag. En ansiktsrengöring och ansiktskräm plus att man fick en kroppsskrubb på köpet. Precis testat alla tre och de var heeeelt amazing. Äntligen fick sig mitt torra fejs en ordentlig återfuktning och det känns precis som man varit på spa och luktar sjukt gott. Rekommenderas!

Fredag

Full fart denna dag! Jobbat, hämtat hem vår katt som bott tillfälligt hos syster i två veckor och sedan hem till bror och Malin och vart barnvakt ett par timmar. Tog med oss Charlie och gick ut på promenad i över en timme med lilla O sovande i vagnen. Så mysigt! 
Sedan lite lek och bus innan Malin kom tillbaka hem och vi tog en fika. Hann sen hem och slängde mig på soffan för att vila och sen har det bara degats i soffan med mat och tv/film. Härliga fredag.
 
Imorgon väntar shopping och mys på stan med bästis. Alldeles för längesen vi sågs nu. Ännu en ledig helg med andra ord, underbart och välbehövligt :) För nästa vecka väntar många, många timmars jobb.
 
Kram & trevlig helg! ❤