God jul!

God jul kära vänner och läsare!
Hoppas ni haft en bra dag med era nära och fått fina julklappar! Vi har tillbringat dagen i Kristinehamn hos D's familj och imorgon väntar ännu en julafton med min familjs. Ska bli så mysigt! Och på kvällen väntar utgång.

Igår hade vi som många andra uppesittarkväll med bingolotto. En kompis till Daniel var här och vi åt först god mat, sen dracks det lite cider och drinkar till bingon och såklart fulla bordet i godsaker. Usch vad man äter under julen, men det unnar jag mig. Sen är det back to normal och ännu mer skärpning. Kanske även ska skryta lite med att jag och D kammade hem storvinsten igår, en hundring var. Tjoho! Alltid något haha. 

Nu sitter vi proppmätta och skrattar till Scary movie! Snart sovdags :)




16e december

Måndag kväll och ny vecka. Sista veckan innan julafton. Hur fort har det inte gått? Har redan ångest för att alla julsaker ska bort!

Ikväll är det iallafall glögg, pepparkaka och mys i soffan som gäller. Kikar solsidan från igår som jag missade, var på bio och såg hunger games 2, sådär film faktiskt. Hade kunnat vart bra men alldeles för seg, och slutet.. Besvikelse. Inväntar PH som börjar om en halvtimme. Direkt efter det blir det att sova, skapligt trött idag fast jag egentligen inte gjort något vettigt mer än varit ute en sväng med mamma, kikade lite julklappar och åt mat på bergvik! La mig i badet när jag kom hem och efter det har jag varit hur trött som helst. 
Men stannar uppe ett tag till och njuter av allt julmys och vår gran som äntligen inhandlades och kläddes igår. Och oj vad vi fick leta runt bland granarna innan vi hittade en fin, hörde många suckar från min käresta men tur han har sånt tålamod med mig. Ända tills försäljaren plockade fram en helt ny gran som inte stod framme, då slog vi till och hade hittat rätt :) En kungsgran blev det iår, så förhoppningsvis har jag inte barr i lägenheten i flera månader framöver sen. 

Hoppas ni har fått en fin start på veckan!




4e december

För trött för att blogga egentligen och borde sova vid denna tidpunkt då jag börjar tidigt imorgon bitti, så strax ska jag slå igen ögonlocken. 

Senaste dagarna har bjudit på bra med jobb iallafall, känns alltid skönt. Julpyntat har vi gjort här hemma också, supermysigt! Älskar julen :) 

Dagen idag har jag varit ledig och tagit det lugnt i soffan största delen av dagen , kikade klart på en film jag somnade ifrån i söndags. Handlat, färgat håret på mamma och tränat ett crosstraining-pass är väl det jag hunnit med förutom soffan. Gjorde min goda potatis/köttfärssoppa till middag som jag myste ner mig med framför bonde söker fru. 

Men nu är det som sagt sovdags. Två dagars jobb väntar!