J.Lo

Ytterligare en grymt bra låt! Det är inte bra att dra på denna och bli partysugen en måndagkväll, det är för länge kvar till helgen för det !!Vad tycker ni? Tips på annan bra musik?

21e februari 2011

Hej! Jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter snart. Sitter nyduschad i soffan och det kan jag lova att jag längtat efter hela dagen! Skulle upp lite tidigare imorse o tvätta håret innan jag skulle iväg men tror ni inte jag försover mig då? Jo! Blev bara ca 5 timmars sömn inatt på grund av filmen jag såg igår, så det förklarar nog min försovning. Som tur var somnade jag med smink inatt. Så jag fick bara dra på mig kläder och åka iväg med lortigt hår och gammalt smink. Stiligt ! 

Direkt föreläsningen drog jag till Kil och plockade upp syster så åkte vi upp till Munkfors och morfar. Hon var en ängel och hade med sig två smörgåsar och oboy i en mugg till mig så jag fick äta i bilen, hade ju såklart inte hunnit det heller. Så idag har vi handlat, fikat, diskat, städat, skurat golv, dammsugit och fixat räkningar åt morfar. Phu!

Nu ska jag kämpa med ögonlocken lite mer än en timme till, måste ju såklart se BB ifall det blir bättre.
Ciao.

Hide... and seek....

Ja då har man sett första avsnittet av BB då, och jag måste säga att jag är aningens besviken. Vad är det för folk dom har tagit in? Vart är de sköna människorna, typ som "Ragger" från 2006, minns ni honom? Och framför allt, vart är de snygga killarna att vila ögonen på? Menmen, får väl fortsätta titta och hoppas det blir bättre!

Hahaha!


Nu smygtittar jag lite på Hide and Seek som går på tvn. Inte sett den förut och borde egentligen inte titta när jag är ensam hemma eftersom jag är världens chicken när det gäller skräckfilm. Men samtidigt är ju såna filmer alltid så spännande att man bara måste fortsätta titta och plåga sig själv. Så jag antar att jag får skylla mig själv! När filmen är slut får det väl bli ett avsnitt O.C så jag inte är alltför rädd när jag ska sova. Upp tidigt imorgon är det som gäller och sen åka upp till morfar och hjälpa honom lite nu när mamma inte är hemma.

Godnatt alla söta!