UV-dräkt

Har börjat kika lite efter badkläder till S att ha till sommaren på stranden. Har hittat lite olika uv-dräkter som jag gärna vill ha till henne. Tänkte köra på uv-dräkt när solen står som högst och en baddräkt hon isåfall kan ha senare på eftermiddagen eller medan hon sitter under parasoll och fikar (haha, vem är jag ens som tror hon kommer sitta still). Men kom på, är det smidigast med heldräkt eller tvådelat? Min första tanke var heldräkt så det inte blir någon glipa mellan tröja och shorts. Men sen tänkte jag det var lättare att byta blöja med tvådelat så slipper man dra av allt. Eller hur tänker ni? Och vad har man under? Vanlig blöja? Badblöja?

 

 
 
Två olika jag kikat på till S!

Tre nätter...

...har Selma sovit i eget rum nu. Flyttade in henne i söndags, den natten gick okej, hon var vaken vid 03 och åt för ovanlighetens skull. Kanske blev lite nytt för henne. Sen fick hon flytta tillbaka in till oss en natt för jag sov borta på jobb så Daniel var nervös att han inte skulle höra henne! Men nu två nätter i sträck har hon återigen sovit själv och det har gått toppen, endast gått in och gett henne nappen en eller två gånger. Känns super ovant och såklart det är bekvämt att ha henne bredvid oss så man slipper gå upp på nätterna, och så är det ju så mysigt att höra hennes små andetag innan man själv somnar. Men samtidigt känns det bra att vänja henne tidigt vid eget rum.
Vi testar i alla fall ett par nätter till och ser hur det går, förhoppningsvis vänjer sig både hon och vi ;-)
 
Just nu sitter jag och har rast på jobbet. Jobbar 12-22 idag. Börjar känna mig lite trött så det ska bli skönt att komma hem sen. En tur till Sunne och till Kristinehamn, sen så.

Datenight

Igår var vi på barnmässan på förmiddagen. Mysigt men så otroligt mycket folk när vi kom dit! Lugnade ner sig sen tack och lov så man kunde titta lite mer i lugn och ro. Fanns inte så mycket tyckte jag dock, men vi köpte en mössa till S iallafall och fick med oss en del gratisgrejer som krämer, blöjor osv. Försökte titta på Babblarnas föreställning också men vi hamnade så långt bak så vi struntade i det. Tog kort på S också vid en fotograf så det ska bli kul att se hur bilderna blev när de kommer hem, hon var inte alltför lätt att charma igår för ovanlighetens skull :-)


Sedan åkte vi och lämnade S hos hennes moster där hon har sovit inatt för första gången. Även Charlie har varit på semester med mamma och pappa i deras husvagn bland annat. 
Så vi åkte ner på stan igår eftermiddag, åt mat på Lilla Sicilien (gudomligt!) och gick sen på bio, såg Skönheten och Odjuret. 
Var så tomt när vi kom hem men ändå lite skönt. Nu är vi utvilade och redo för fart och fläkt igen :-) 

Ska klä på mig och åka och hämta hem S nu. Längtar SÅ efter henne!