Mobilblogg - myskväll

Hallå! Myser med min man som är hemma ikväll men tänkte slänga in ett snabbt inlägg här. Vi har precis spelat nhl och jag har insett vilken jäkla dålig förlorare jag faktiskt är.. Mötet idag gick väl..sådär. Ungefär som man kan förvänta sig av en arbetsförmedling, kom väl ut därifrån lite klokare och lite deppigare. Så efter det sprang jag in med mamma på Gina och båda kom ut därifrån med varsin klädtrasa. Visar bild imorgon! Nu ska vi se spiderman 3, imorn lämnar han mig igen :( Kram på er!

Gummistövlar

Jag hann ju med lite shopping idag också medans mamma hämtade smörgåstårta. Ett par fina, rosa gummistövlar. Har inte ägt några sen jag var liten så det var på tiden. Perfekta att ha när man fiskar från land, befinner sig i skogen eller när det är allmänt blött ute. Varför hade jag inte dessa för en vecka sen?

De är från märket Tretorn och kostar egentligen 499 på Coop, men med MedMera-kortet blev det bara 299.
HUR fina är dom inte?


Det har varit en ganska lång dag så jag känner mig faktiskt trött. Blir lite tv-slappande nu innan jag lägger mig. Imorgon har jag möte på arbetsförmedlingen 10.30.
Kramar!

Munkförs

Hej! 
Idag har jag tagit en roadtrip till Munkfors! Morfar fyllde år igår så jag åkte med mamma upp idag och vi tog med oss lilla Elin också. Förstår inte hur det kan få plats så mycket energi och bus i en så liten människa. Men gud så go hon är, mitt lilla gudbarn. Jag ska lära henne ALLT jag kan! 

Elin


Snos