Selmas dopdag

I lördags hade vi dop för våran lilla skrutt. En dag vi planerat för i ett par månader och det blev så otroligt lyckat. Var så roligt att så himla många kunde komma och förgylla hennes dag med så mycket kärlek och hon fick så otroligt fina presenter av allihop! Verkligen en dag vi kommer minnas med glädje.
Vi höll på och pyntade lokalen i fredags kväll och fortsatte baka och pyssla när vi kom hem långt in på natten, sen blev det några få timmars sömn innan det var fullt ös hela lördagen. Men det kunde inte blivit bättre och vi är så nöjda med dagen. Tyvärr, tyvärr glömde jag min kamera hemma och glömde helt av i all stress att ens ta några bilder med mobilen. Hade så gärna velat haft bilder på lokalen. Så jag kan ångra att jag inte valde att ta med någon som kunde lägga fokus på att enbart fotografera allt hela dagen. Men men, nästa gång! Foton betyder så himla mycket för mig så det är värt att betala en slant för att få fina bilder.
Jag inväntar iallafall lite bilder från andra håll, tills dess får ni hålla till godo med dessa, så kommer ett lite mer detaljerat inlägg om någon dag! 😊

Vi har iallafall varit helt slut efter denna dagen så sen dess har vi inte gjort många knop mer än en storstädning igår. Packade upp och monterade ihop Selmas nya saker. Och inatt har lilltjejen sovit sin första natt i egen säng. Hon sov precis som vanligt och märkte nog ingen större skillnad. Däremot var det värre för oss, var SÅ tomt när vi la oss igår även fast hon fortfarande låg i samma rum. Men mysigt att kunna krypa intill D igen om jag vill och var nästan lite pirrig när vi la oss igår. Haha, blev typ lite nykär när vi kunde kramas innan vi somnade. ♥
Idag fick jag sovmorgon till 11.20. Så välbehövligt! Sen tog jag med mig Selma till sängen vid 13 och vi snarkade ikapp i två timmar. Tror alla är lite slut efter den här helgen. Men nu är jag laddad med ny energi igen, så nu kör vi igång en ny vecka :)

Världens bästa moster

När Selmas moster hör av sig och "bara ska lämna en sak" och hon kommer med allt det här fina till våran lilla skatt!
Blev helt rörd!
Det värmer så i hjärtat att både hennes moster och alla andra runt omkring oss bryr sig så mycket om henne och skämmer bort henne med lika mycket kärlek och omtanke som vi gör.

Så fina kläder till lillfis!
Tack världens bästa moster /Selma ❤

Dopförberedelser

Senaste veckorna har gått åt till att förbereda inför Selmas dop som är på lördag. Denna veckan har vi lagt i en högre växel såklart, det trillar in paket med saker jag beställt till dukning, kläder har inhandlats och igår var vi och storhandlade allt som behövs till bakning och tilltugg! Det kommer bli en herrans massa att äta, riktigt festligt men vi tyckte att det är bara dop en gång och det sista jag vill är att det ska kännas snålt!
Så idag ska vi baka för glatta livet, imorgon kväll får vi förhoppningsvis åka till lokalen och börja duka och pynta!
Även fast det är mycket att tänka på och mycket som ska fixas så är det så himl roligt. Tror iallafall det kommer bli jättebra och viktigast är att vi ligger i fas och att jag inte känner någon stress :)

Vi ska iallafall ta tag i dagen här nu, Selma sover fortsatt bra på nätterna men hon drömmer en himla massa verkar det som för hon skriker ibland ett kort skrik rakt ut, ibland somnar hon om direkt men ibland vill hon ha nappen. Utöver det äter hon en gång ca 04. Så det är en lite trött mamma här på dagarna nu. Men senaste dagarna när hon vaknat vid 9.30 har hon fått mat, ny blöja och sedan har hon slumrat/myst en timme extra! Guldvärt för mig som också fått sova lite till. Precis som att hon känt på sig att "okej mamma är lite sliten så bäst jag håller mig lugn en stund till".

Hur som. Dags för lite mat i magen på oss båda innan promenad med Charlie väntar och hämta ut ett paket med förhoppningsvis de sista grejerna till bakandet. Sen hittar ni mig i köket resten av dagen :)

En iskall promenadtur häromdagen. Idag skiner dock solen! :)