SörmonSöndag

Nästan varje söndag åker vi till sörmon och träffar en massa andra hundar och hundägare. Vi går en liten bit in i skogen och sedan släpps alla hundar lösa så får de springa och busa fritt. Det är så himla kul att se. Man sitter bara med ett stort leende hela tiden och Charlie är verkligen en framåt och social liten kille. Varje gång hittar han någon eller några hundar han klickar extra bra med och jäklar vad de leker då.

Herrejösses vilken hundtönt jag har blivit. Känns som jag kommer sluta som crazy-dog-lady när jag blir gammal.

<3

Att man kan bli så stolt och exalterad när ens djur lär sig något nytt att man studsar upp och ner i soffan och klappar händerna som en galning.. Jag vill inte veta hur jag kommer bli den dagen jag får barn. 

Han gör iallafall stora framsteg och på måndag börjar vi på valpkurs. Inkallningen och gå fint i koppel är något vi behöver jobba på. Annars sköter han sig just nu exemplariskt. Han är så gott som rumsren (iallafall hemma), jag har ääääntligen fått tillbaka några mattor på golvet. Det är liksom det enda negativa jag kommit på med att ha hundvalp, att jag saknat mina mattor! Så life is good nu kan man säga.