MONEY, MONEY, MONEY!

Då har man gjort dagens goda gärning då! Hade möte på arbetsförmedlingen imorse. Min bil la ju av igår så det var bara gå upp tidigt, sätta i musik i öronen och knalla iväg till bussen. Svinkallt ute! Frost som fan och halkigt. Men solen sken så det värmde väl lite iallafall. Efter mötet, som förövrigt var väldigt bra, var det bara sätta sig på bussen och gå hem igen. Vi har ju inte direkt nära till någon busshållsplats där vi bor heller. Så jag var måttligt road. Men I did it!
Och nu kan jag Ä-N-T-L-I-G-E-N försörja mig själv. Äntligen inkomst. Äntligen pengar. Nu får vi ordning på livet igen. Iallafall någorlunda tills vidare. Men jag är jäkligt nöjd.

Nu är jag jäkligt trött och frusen. Men tänkte försöka hålla mig vaken. Försöka.
Ska lägga mig och värma mig lite under täcket. Får...inte....somn...a.... *ssssnark*

TA VARA PÅ TIDEN!Livet är för kort för att undvika kärlek.
Du vet aldrig när den du håller kär tar sitt sista andetag. Man kan inte ta någon för givet. Gå inte miste om allt det goda i livet, vad väntar du på? Att vänta in rätt tillfälle kan istället leda till att det tillfället aldrig upplevs. Ingen vet vad morgondagen för med sig. Vaknar du upp med den du älskar eller gör du det inte? Livet är för kort för att dra ut på saker. Ingen människa i världen vill leva resten av sitt liv med ånger att dom inte tog chansen när dom hade den.

VACCIN?

NEJ! Jag tänker inte vaccinera mig.