Lördag

Lördag idag och vår helg har börjat väldigt bra! Vår dag igår började väldigt tidigt med att köra Daniel till jobbet. Vi tog sen en runda inne på Maxi i Kristinehamn, strosade runt lite och köpte med oss frukost och lite annat innan vi åkte vidare till Johanna och Vera. Så när vi kom dit åt vid nybakat bröd tillsammans :-) himla gött! Kort därefter kom även Malin och Fabian och barnen härjade loss en stund. Tog oss en promenad vid lunch så de fick sova lite. Selma började dock hosta och det har hållt i sig sen dess, så sömnen blir återigen lite störd nu. Sedan gjorde Johanna kyckling, klyftpotatis och tzatsiki som vi mumsade i oss innan vi åkte för att hämta Daniel igen :-) Jätte trevlig dag! 

Idag har jag varit nere på stan och gjort synundersökning. Mamma var snäll och tog Selma under tiden. Haft sån huvudvärk i snart två veckor nu och får ta ipren varje dag nu för att orka med. Undersökningen visade iallafall försämrad syn så ska byta linser nu och se ifall det blir bättre. Annars får det bli vårdcentralen nästa. Nu är vi hemma hos mamma och pappa, jag och pappa slappar framför hockeyn och mamma har duschat Selma. 
Daniel kommer när som helst och hämtar oss innan vi fortsätter mot grill och spelkväll i Kil hos bästis! Ska bli så mysigt att ses. 

Imorgon ska vi nog till leklandet eller Mariebergsskogen. Vi får se!
Hoppas ni har en fin helg!

Kommentera inlägget här :