Trött lördag

Ungefär så ser denna lördagen ut. Mamma ligger halvdäckad och Selma klarvaken, sprattlar och pratar. Och nåde om jag försöker somna ifrån henne i några minuter.
Vi har återigen en tjejhelg jag och skrutt, mannen är och tävlar i SM i fiske och Charlie är på en weekend hos sin moster! Ända från igår morse till på måndag eftermiddag ska vi klara oss själva. Det kommer vi såklart klara galant men alla ni ensamstående, heja er!

Vi började iallafall ensamheten igår med att lämna Charlie hos syster. Där passade vi på att gå ut i skogen och plocka lite blåbär. Dock var det inte det lättaste med Selma sittande på magen.
Sen åkte vi vidare till bästis och Halvar som bjöd på grillat innan vi spelade kortspel och åt godsaker. Klockan drog iväg rejält och vi var hemma 01.30 ungefär, då hade selma tagit natten sen ett tag tillbaka. Tog hand om lite disk, pumpade ur tuttarna innan jag däckade runt 02.30.

Så idag gör vi som sagt inte många knop. Efter flera försök till en powernap ger jag nu upp, tänker sätta S i hennes bärsele en stund, gå ut med soporna och sen får hon hjälpa till att vika tvätt. Kvällen är oplanerad hittills men tänker nog sätta tänderna i mitt weekendsurvival-kit som D kom hem med i torsdags, bestod såklart av en chokladkaka och lösgodis. Han vet hur man gör sin sambo glad han. Min skvallertidning och serier ligger högt i kurs också. Låter som en bra plan!

Hoppas ni har en fin helg!

Reafynd och helgen

Det är inte alltför ofta jag hittar något på rean men plötsligt händer det. Hittade lite fint till S på Kappahl och från favoritmärket Newbie. Klänningen har jag kikat på flera gånger tidigare och den rosa bodyn har hon i gult och den är så himla söt. Så när kläderna kostade 30-50 kr styck så var det inte så mycket att fundera på tycker jag. Så jag fick fyra plagg till priset av klänningens nypris, kap! Perfekt till växa-garderoben :)

En helg återigen till ända. Den har bjudit på sol, Selmas första strandhäng, 93-årskalas, ett besök i Kristinehamn och lite familjemys. Nu ligger vi i sängen, Selma har slocknat för natten och vi har slagit på en film att somna till. Något för varmt i lägenheten dock, och när till och med jag tycker det är för varmt så är det varmt!
Godnatt kära ni!

Fredag

Så var det fredag igen och inatt är det återigen min tur att få s.o.v.a! Inte för att jag är vaken så mycket de andra nätterna heller men ändå skönt att slippa upp och byta blöja och ge mat. Men det är en himla snäll och duktig tjej vi har, mellan 00-08 ungefär är hon vaken en gång oftast i max en halvtimme för lite mat. Ibland kan hon vakna till två gånger. Och efter 08 slumrar hon också till och från en stund till så vi är väldigt skonade från vaken-nätter får jag säga. Även fast D fick en hyfsat bra natt förra fredagen så hade han ändå haft "en av sina värsta nätter i livet" och när jag vaknade kl 11 (!!) kom han in i sovrummet som en zombie och lämnade över henne innan han däckade på soffan. Karlar alltså.. Är det inte förkylning så är det något annat.

Vi har iallafall varit på bvc under veckan och lilla damen väger nu 4800 g och har växt sig 55 cm lång. Vart tog min bebis vägen? Hon har blivit så stor! Hon ler nu för fullt när man pratar med henne, rör sig betydligt mycket mer och nacken blir starkare och starkare. Så häftigt att se allt som händer!

Nu kommer snart Daniel hem och tar helgen. Ska åka och slänga lite skräp, sen får vi se vad vi hittar på i finvädret!