Bingos fotoskola

Sista dagen hemma.. Sista tvättmaskinen rullar, diskmaskinen är igång, packningen är näst intill klar och nu ska jag strax duscha, skrubba kroppen och sedan ska vi åka och lämna Charlie. Separationsångest delux. Men en vecka kommer förmodligen gå alldeles för fort när vi väl kommit iväg så är han hemma sen igen!
Sen är det mesta klart tror jag. Lite plock hemma och inhandling av lite färdkost står på agendan. I övrigt är det bara att vänta. Och vila!
 
Införskaffat lite mer att göra under semestern. Nu jäklar ska jag lära mig alla inställningar :)
 
 

Jag är SÅ redo!

Onsdag kväll/natt.. jag är sååå redo för dig! På torsdag morgon lyfter vi, imorgon gör jag mitt sista jobbpass och slutar på tisdag morgon. Sen är det semester i 12 dagar (!!!!). Overkligt men så behövligt. Börjar bli galet exalterad och denhär resan ska bli så himla kul med tanke på allt roligt vi har planerat. Håller bara tummarna att vi slipper magsjuka för det har vi inte tid med under våra 7 dagar. Åh, kom igen nu dagarna! Sista två veckorna har gått galet sakta. Jag vill åka, NU!
 
 
Påbörjat packningen ikväll och inhandlat en del nytt inför resan, såklart! 

Semesterläsning

Påsken och långledigheten är över och det är back to work som gäller. Men nu är det inte många jobbdagar kvar innan vi åker. Så välbehövligt! Konstant trött just nu. Iofs har vi bestämt att vi ska gå upp tidigt på morgnarna för att snorklingen är som bäst då. Men då kan man alltid sova en stund i solstolen också. Åh vad jag längtar! 13 dagar kvar. Ser fram emot extremt slappa dagar i solstolen med en bok och en cola. Har laddat upp med lite nya böcker som ska med!