Fullspäckad helg

Denna helgen gick verkligen i ett kan man säga. Men vi har haft det så mysigt min lilla tjej och jag. I fredags var vi ju och umgicks med Johanna och Malin och deras små. Handlade på hemvägen och sen kom Mia och Niclas med barn, jag klippte N och sedan beställde vi hem pizza. Resten av kvällen slappade jag bara, var ju ensam hela helgen eftersom D åkte på tävling. Lördag myste vi hemma på förmiddagen, sedan ner på stan och lunchade med Angelica och Sonja innan de följde med oss hem, fikade och busade på Selmas rum. Sonja stannade sedan hela kvällen och vi satt och pratade om allt och inget fram till klockan blev midnatt. Så mysigt med lite sällskap! Söndag efter Selmas vila åkte vi till leklandet och härjade ett par timmar. Mötte upp min bror, syster, hennes man och så allas barn. Så himla roligt! Selma somnade riktigt gott den kvällen och D kom äntligen hem så vi beställde hem mat och tanken var att mysa ner oss i soffan men istället fick jag åka iväg på jobb. Det gav mig istället en ledig dag igår så det gjorde inte så mycket. Utöver det har det varit de vanliga vardagsbestyren, promenader med Charlie osv så jag var faktiskt riktigt trött i söndags kväll.


Igår efter vi hade hämtat Selma på förskolan åkte vi och plockade lite svamp. Blev ett gäng med trattkantareller, alltid kul att komma hem med något iallafall även fast jag inte ens äter svamp.

Idag är det återigen jobb på schemat. Slutar imorgon bitti och då blir det att fortsätta med tvättberget hemma. Precis lagom att vi skulle ta tag i det förra veckan gick tvättmaskinen sönder. Som tur var gick det att beställa en reservdel så D kunde laga den! Så nu har vi ungefär 100 maskiner att ta igen känns det som. Den kom i rättan tid iallafall för Selma hade typ ett par strumpor kvar, haha.

Nej, nu har jag tagit natten och ska sova, ju fortare jag somnar desto fortare får jag komma hem! 

Nöjd tjej!

I söndags åkte vi till Filipstad och oxhälja marten. Och det var en nöjd tjej vi hade när hon fick ett par egna solglasögon! Hon hade ett par för ett tag sen men de bröt hon sönder och sedan dess har hon ofta velat prova mina. Men nu så har hon alltså att par egna igen. Vi får väl se om de här kan få vara hela lite längre än vad de förra fick, haha. Utöver det fick hon en liten leksakshund som typ redan har gått sönder, och vi köpte oss lite marknadsgodis. Det var det enda. Men det är alltid mysigt att bara strosa runt lite tycker jag och det har blivit lite av en tradition att åka dit.


Idag är jag iväg och jobbar igen. Slutar imorgon och då åker jag och Selma direkt hem till Johanna och Vera. Sofia och även Malin med sin lilla Fabian och nytillskottet Wilma kommer också dit så det ska bli supermysigt. Sedan får vi se om vi hinner handla tillsammans med D eller om jag får göra det själv, han åker nämligen bort över helgen imorgon eftermiddag. Så jag och Selma ska ha en riktig tjejhelg. Ser jag fram emot jättemycket då jag knappt sett henne sedan i måndags. 

Köksrenovering!

Nu så, nu är äntligen Selmas kök klart. Nästintill i alla fall, jag ska bara fixa belysning i mikron och ugnen också som hon kan trycka på när hon ska ha någon utav dom "igång". Eventuellt kanske jag målar luckorna grå längre fram, men tills vidare är jag nöjd. Nu kan hon i alla fall leka med det. Och som hon har grejat! Väldigt bra köp. Vi hade tänkt vänta till jul egentligen men när vi hade presentkort på Ikea kunde jag inte riktigt hålla mig. Istället får det bli lite muggar, tallrikar och mat till köket :-)

Såhär såg det ut innan

Och såhär blev det när det blev klart. Målade allt vitt,  skruvade dit dörrknoppar så hon kan "reglera" värmen på spis/ugn, satte dekorplast på diskbänken och spotlights ovanför. Blev väldigt mysigt tycker jag. Nu kan hon äntligen bjuda oss på mat, dags att bjuda igen nu tycker vi!

Landat hemma en sväng, ätit lite och pussar på familjen innan jag ska tillbaka till jobbet. Imorgon när jag kommer hem åker vi nog till Oxhälja om det är fint väder, blir mysigt! :-)