Söndag

Så var det återigen söndag och ännu en vecka som runnit iväg. Vi har varit hemma mycket då Daniel fick ryggskott i början av veckan, men fått lite små ärenden uträttade ändå. I fredags var vi iväg och handlade och sen kom bästis hit och åt med oss och busade med Selma. När hon hade lagt sig plockade vi fram lite fredagsmys och satt och pratade framför bland annat fångarna på fortet. 

Igår var vi på loppis, en av de sämre jag varit på, sedan mötte vi upp mamma och pappa och åt våfflor tillsammans i solen på ett café. På vägen hem köpte jag en ny hylla till Selmas rum så vi grejade en del där inne när vi kom hem. Blev så mysigt! 
Idag tog vi det lugnt på förmiddagen, när Selma sovit sin lunchvila drog vi ut i skogen för att plocka svamp. Tyvärr hittade vi knappt några men det var skönt att vara ute. Selma satt supernöjd i bärselen på min rygg. Var ett mindre träningspass med 11 extra kilo på ryggen i uppförsbackarna. 

Nu är hon nattad efter ett sent bad och vi ska krypa ner i soffan. Imorgon är det förskolestart för mini, en timmes information bara men tisdag drar det igång på allvar. Usch. Mammas stora tjej ♡ Väldigt blandade känslor. Men det kommer bli bra hoppas vi på! 
Avvänjandet av välling på natten har förresten gått super, nu är vi uppe någon gång per natt och ger henne nappen bara när hon är ledsen. Håller tummarna att det fortsätter såhär nu :-)

Kommentera inlägget här :